Гра


6: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Зустрічались команди які за підсумками Регулярного чемпіонату зайняли четверте та п'яте місця відповідно. Тож по класу сьогоднішні суперники були приблизно однакового рівня. Перша зустріч між ними закінчилася дещо несподіваною технічною перемогою хлопців з Княгинка, тож у сьогоднішньому протистоянні підопічним Сергія Магери потрібно було "ох як попотіти", для того щоб здобути таку бажану перемогу за сумою двоматчевого протистояння.
 Гра розпочалась досить активно. Команди з перших хвилин матчу почали активно застосовувати пресінг , і намагались одразу окреслити свою перевагу забитим м'ячем. Першому це вдалося легіонери з Мар'янівки Девіду, на що практично одразу відповів Василь Королюк, і розпочався ще більш  "відкритий" футзал.
 У цих цікавих "качелях" команди знову обмінюються м'ячами авторами яких стали  з однієї сторони Олександр Черней і Дмитро Баб'юк та двічі Ігор Герба з іншої. На перерву команди пішли при нічийному результаті.
 Другий тайм розпочався з автогола  гравця "Мар'янівки" , і вже гравці в "чорних струях" повели у рахунку. Звичайно такий перебіг подій не влаштовував хлопців з бувшого Горохівського району, і вони одразу почали грати з п'ятим  намагаючись не тільки зрівняти рахунок, але і  вийти вперед, що їм і вдалося завдяки дублю Девіда.
Як не намагались "Олімпійці" зрівняти рахунок їм цього так і не вдалося. Перемога у грі "Мар'янівки" , та всеж у наступний етап змагань виходить "Олімпія".
Кращі гравці: Девід - Ігор Герба