Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Лисиця Назарій




Про гру:

Важко підібрати правильні слова тренеру команді, яка свій перший матч програла з різницею в 11! м’ячів. Дещо зухвалі усмішки гравців «Надії-2» та вболівальників на трибунах, а разом з тим знову не до кінця бойовий склад «Мідаса» наштовхував на думку, що матч перетвориться у звичайну формальність.

Дуже кволо розпочали поєдинок обидві команди другий поєдинок. «Надія-2» на правах «старшого брата» захопила територіальну перевагу та практично весь ігровий час м’яч знаходився під їхнім контролем. Гостям залишалося лише захищатися та надіятись на контратаку аби заради власної гідності завдати хоча б якихось проблем більш іменитому супернику. Так і минув увесь перший тайм: нескінченний контроль «Надії-2» та невдалі спроби «Мідасу» втекти в «контру».

Після перерви гостям вдалось «розбудити» усіх присутніх на СК «Арена-Спорт» в цю обідню похмуру пору. Це Олександр Береза «розмочив» рахунок на табло.

Здалося, ніби господарям тільки цього і треба було дочекатися. Швидкість пересування кулястого по майданчику зростала щохвилини, а моменти ставали все гострішими та небезпечнішими. І нарешті, «Надію-2», що називається «прорвало». Це Володимир Кліш, Юрій Савчишин та Вадим Видихай змогли конвертувати кількість у якість.

Далі стався дещо курйозний момент: Михайло Кисельов вирішив зіграти у «піддавки» і подарував гостям шанс на 6-метровий удар, рукою перегородивши м’ячеві шлях до пустих воріт. Але треба віддати належне голкіперу господарів Дмитру Харченку, який до кінця зберігав концентрацію і зумів відбити удар з позначки.

«Мідас» не опустив голову та закінчив сезон чудовим голом і як мінімум, другий тайм може занести собі в актив. Побажаємо «античним» успіхів у наступному сезоні, а «Надії-2» вдалих виступів у подальших матчах.

Кращі гравці: Видихай Вадим – Береза Олександр