Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Лисиця Назарій




Про гру:

Перемога однієї із команд в першій зустрічі з різницею лише в один м’яч апріорі гарантує справжню «зарубу» на майданчику у матчі другому.

І, варто зазначити, що початок гри повністю виправдав «вивіску» футзальної битви. Команди раз-по-раз обмінювалися небезпечними випадами, нерідко минаючи центр майданчика і час від часу забуваючи про оборону.

В одній із таких атак вдало зіграв Антон Дудік, переправивши круглого у сітку воріт суперника. На малюнок гри це не особливо вплинуло, принаймні, до перерви.

В другому таймі гостям уже потрібно було щось вигадувати. Підсумкове відставання у два м’ячі, дефіцит часу, - усе це призвело до залучення ними п’ятого польового гравця. І за найдрібнішу помарку «Дім Фасадів» одразу був покараний. Дмитро Чоботан в чудовому сольному проході неодноразово отримав по ногам, та продемонстрував характер і відзначився диво-голом. 2:0, для «горілчаних» діло «запахло» півфінальною серією. До честі гостей, вони не опустили голову та до кінця демонстрували достойний футзал. Та як часто буває, м’яч в цей день у однієї з команд вперто не йшов до воріт, а «Akcent» ще встиг втретє зусиллями Івана Солованюка «розписатися» у dоротах противника.

«Akcent» крокує далі «штурмувати» Першу лігу, «Дім Фасадів» завершує сезон.

Кращі гравці: Денис Шворак – Роман Скулинець