Гра


6: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У попередній битві цих команд гравці «Моджо» зуміли здивувати суперників не лише емоційною перемогою, а й збором на гру – чи не вперше ця команда мала стільки різних кадрових опцій в одному матчі. Утім, на другий поєдинок проти «Торпедо» у них знову було лише двоє запасних, тоді як у Анатолія Мищука, навпаки, вибір гравців на гру збільшився як мінімум поверненням після дискваліфікації Сергія Віхрука.

Перший тайм поєдинку вийшов досить рівним та бойовим, хоча срібним призерам Регулярного чемпіонату Вищої ліги вдалося відкрити рахунок вже на 4-й хвилині після того, як дальню стійку вдало замкнув Тарас Бондарчук – 1:0. Подвоїти перевагу номінальних господарів міг Дмитро Рожко, однак влучив у бокову стійку воріт – щоправда, йому дуже швидко та гідно відповів Ігор Шевельов, який з лівої потужно вистрелив у поперечину. Команди продовжували обмінюватися гольовими можливостями – то Віталій Шафранюк переправить м’яч зблизька у голкіпера, то іншого воротаря не переграє у дуелі Дмитро Рожко. Та все ж відпочивати суперники пішли за рівного рахунку – після прострілу з кутового один з гравців «Торпедо» в боротьбі зрізав «кулястого» у власну рамку – 1:1.

На початку другого тайму гравцям «Торпедо» знову вдалося вийти уперед. І знову забив Бондарчук – щоправда, тепер після розіграшу штрафного удару – 2:1. Футзалісти «Моджо» були сповнені бажання відігратися і лише якимось дивом не забили з численних можливостей – зокрема, Ігор Шевельов та Віталій Шафранюк знову обстріляли каркас воріт опонентів. А от у підопічних Анатолія Мищука з реалізацією було набагато краще, а дует Дмитрів – Рожко та Мельниченко – суттєво збільшили перевагу в рахунку – 4:1. Мабуть, після того, як Віктор Пронцевич пробив вище воріт з вигідної позиції, а після удару Вахтанга Машави суперників знову врятував каркас воріт, гравці «Моджо» десь змирилися з долею цією двоматчевої дуелі. Ну а «торпедівцям» наприкінці зустрічі вдалося відзначитися ще двічі зусиллями Андрія Ткачука та Сергія Віхрука – 6:1. «Торпедо» все ж взяло реванш у нелегкій дуелі та як мінімум повторює результат попереднього сезону, вийшовши у півфінал плей-офф Вищої ліги.

Кращі гравці: Дмитро Мельниченко – Віталій Шафранюк