Гра


53: 36

Удари по воротах:

12
:
27

Удари у рамку воріт:

6
:
12

Сейви:

6
:
0

Фоли:

4
:
1

Хомич/Попко




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Голоскоков




Про гру:

Війна в країні не дозволила суперникам наприкінці лютого визначити учасника півфінальних матчів Кубку Прогресу. Задля відновлення турніру довелося чекати довгих сім місяців, аби повернутися до футзальної справи. Ще на початку лютого на майданчику СК «Арена Спорт», що нині перетворився на космогонічний склад, іногородні команди обіграли своїх суперників за півфіналами. Команда з Острожця розібралася з юніорським колективом «Любарта» 7:3, а футзалісти з Підлозців мінімально 4:3 обіграли ФК «Дежа».
В лавах «OlamKesef Sport» чимало лучан, котрі на майданчику ОДЮСШ почуваються доволі комфортно, що дозволило гостям розпочати стартовий поєдинок кубкового вік-енду з позиції сили, хоча кадрового ресурсу в підопічних Олександра Мосійчука було в обмаль – лише один гравець у резерві та голкіпер в особі тренера. На третій хвилині матчу записний бомбардир господарів Тарлан Гаджиєв із середньої дистанції «пульнув» по воротах і «селект» влучив точнісінько у верхній кут воріт. Шикарний гол.
Довго чекати відповіді від «біло-зелених» не довелося. Вже за кілька десятків секунд комбінацію гостей точним ударом завершив Ігор Білітюк – 1:1.
Дебютний гольовий порив команд поступово стих. Бронзовий призер «регулярки» у Другій лізі через відсутність цілої низки досвідчених виконавців з сьомою командою Третього дивізіону фаворитом явно не виглядав. Тайм завершився без змін рахунку і команди пішли на відпочинок.
По перерві кубкове протистояння продовжилося у режимі гойдалок. Опоненти постійно створювали гострі моменти біля обох воріт, але м’яч вперто не бажав потрапляти до сітки. Напруження зростало пропорційно зменшенню ігрового часу і нарешті вибухнуло голом на 18-й хвилині гри, коли постріл Ігоря Білітюка у верхній кут воріт досягнув мети та дозволив 19-му номеру «хавесівців» оформити дубль та створити мінімальну перевагу – 1:2. За мить команда німецько-українського підприємства могла вирішити долю матчу, але захисник господарів п’ятою примудрився вибити м’яч із воріт.
Команді з чеським корінням треба було шукати контраргументи в протистоянні з «Хавестом» і звичну роль «палички-виручалочки» за три хвилини з невеличким до фінального свистка на себе взяв Тарлан Гаджиєв. Другий дубль у матчі і рахунок став 2:2. В ендшпілі футзальної партії глядачі побачили чимало цікавих ходів. Щоправда, найефективнішими та ефектними виявилися моменти на останній хвилині гри. За сорок хвилин до завершення ігрового часу невгамовний Тарлан Гаджиєв оформив хеттрик, а ще два десятка секунд Юрій Яковлєв реалізував перевагу за гри з п’ятим польовим гравцем. Бойова нічия – 3:3.
В серії післяматчевих пенальті після рахунку 3:3 все тривало до першої помилки, якої в підсумку на шостій спробі припустився юний гравець господарів. До півфіналу пройшли футзалісти з Підлозців.
Кращі гравці: Тарлан Гаджиєв – Ігор Білітюк