Гра


2: 6

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Гра обіцяла бути цікавою, адже господарі у рапорті заявили лише п’ять гравців на гру , а гості – 6. Тому фізична підготовка і витривалість гравців мала стати вирішальною.
За такого розкладу, маючи гандикап в одну заміну, гості почали грати в першому таймі першим номером. На вістрі атак гравець гостей Дмитро Стець, який небезпечно загрожує воротам. Гості першу половину тайму провели на половині поля господарів подовгу розігруючи м’яч, дотримуючись середнього темпу гри, щоб зберігати сили.
Господарі грали від оборони і перший удар по воротах суперника зробили лише на четвертій хвилині тайму.
На 7-й хвилині Сергій Кулюк влучним пасом знайшов Богдана Репецького, який відкрив рахунок гри.
Через три хвилини Богдан Репецький робить дубль, вкравши м’яч у воротаря – 2:0. Зловивши кураж, гості йдуть в атаку і через три хвилини комбінація Репецький – Стець мала б збільшувати рахунок, але воротар господарів Володимир Костюк розгадав задум гостей і виходить переможцем.
Та все ж Богдан Репецький, який був самим активним цього дня, не втрачає свого чергового шансу і за хвилину до закінчення першого тайму робить свій хет-трик.
За явної переваги гостей в три сухих м’ячі закінчився перший тайм.
Перерва пішла на користь господарям, які з перших хвилин пішли у наступ. І така тактика принесла успіх. Тарас Осадовський скорочує рахунок.
А через 30 секунд суддя фіксує гру рукою захисником господарів і Юрій Самчук чітко реалізовує пенальті.
Гості знову йдуть вперед і створюють ряд небезпечних моментів біля воріт Володимира Костюка. Але воротар господарів грає у воротах надійно, а в окремих моментах підключається до атаки своєї команди, створюючи перевагу при атаці.
Проте гості чітко діяли в захисті і при нагоді гостро контратакували. На 23-й хвилині, в одному з епізодів, вони не упустили свого шансу і Олександр Кривина збільшив рахунок.
Через хвилину господарі отримали право на штрафний удар біля лінії карного майданчика гостей. Скрипченко Ілля пробив прицільно повз стінку і забив гол. На більше цього дня господарям не хватило сил.
Останні хвилини другого тайму активнішими були гості, які завдяки одній заміні, підтримували темп гри і активно шукали шляхи до взяття воріт. Але вкотре не дала їм це зробити надійна гра у воротах Володимира Костюка.
І все ж, на 28-й хвилині, знову гол красень у виконанні Богдана Репецького.
Таким чином ФК Кременець здобуває переконливу перемогу і продовжує боротьбу за Кубок Мрії.

Кращі гравці: Володимир Костюк – Богдан Репецький