Гра


33: 34

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Це була справжня кубкова гра, яка тримала у напрузі команди, до самої її кінцівки і в якій переможця виявила «футбольна лотерея». Але все по порядку.
Гра розпочалася без розвідки. Першим номером почали грати гості, атаки яких були потужнішими. Проте стримавши натиск господарі переходять у контрнаступ. Назар Степанюк потужним ударом з-за меж карного майданчика пробиває по ворота гостей, але Олег Ворон парирує удар. Ще за хвилину господарі мали відкривати рахунок, але Давид Корнійчук з вигідного положення пробив вище воріт.
У гостей у контратаках переважно Ілля Грушецький і Віталій Кулай, які стали частіше розривати захист господарів. Гра гостей стає потужнішою. На 3-й хвилині вони втрачають чергову нагоду відкрити рахунок. При пробитті штрафного удару з лінії карного майданчика Юрій Лобанов ефектним ударом хотів перекинути шкіряного через воротаря господарів, але той виявився на висоті.
В середині тайму гра дещо заспокоїлася, темп гри спав. Але на 8-й хвилині в одній з контратак гості відкривають рахунок гри. Гол забив Ілля Грушецький.
Гра загострюється. Судді фіксують ряд порушень правил.
За 6 порушень командою господарів право на пробиття 10-ти метрів отримав Ілля Грушецький. Але йому не вдалося подвоїти рахунок. Знову на висоті Олег Ворон.
Вишків продовжував натиск. Двічі два расисти зробив Віталій Кулай, але в першому епізоді Іван Харченко пробив вище воріт, а в другому Іллі Грушецькому завадила відзначитися бічна стійка.
До завершення тайму точилася жорстка гра. За мінімальної переваги гостей завершився перший тайм.
Другий тайм став противагою першому. З перших хвилин господарі йдуть на штурм воріт суперника, щоб зрівняти рахунок. І це приносить їм успіх. На 2-й хвилині після дальнього пасу воротаря Олега Ворона Попко Тарас вдало обробив м’яч і забиває другий гол, виводячи господарів вперед.
Але господарів не влаштовує такий перебіг і вони небезпечно контратакують, щоб зрівняти рахунок. Знову вкотре гостроту біля воріт створює Віталій Кулай, але воротар господарів грає впевнено.
В середині тайму гості заволоділи ініціативою і зрівняли рахунок. Відзначився Ілля Грушецький. Після забитого м’яча гості продовжували домінувати, навіть грали в 5 польових гравців, але їх атакам бракувало влучності.
Господарі стримують натиск і грають від оборони. В одному з епізодів відзначається воротар Олег Ворон. Після відскоку м’яча з половини суперника, він потужним ударом з центра поля, виводить свою команду вперед.
Але гості не здаються. За 30 секунд до завершення гри мав би відзначитися Віталій Кулай, але не влучив у ворота. Та все ж за 24 секунди до завершення гри Іван Харченко точно асистує на п’ятачок Віталію Кулаю, який на цей раз зрівнює рахунок і переводить гру у футбольну лотерею, яка і вирішила долю кубкового протистояння.
Схибивши лише один раз, проти двох хиб господарів, гості здобули важливу перемогу.

Кращі гравці: Олег Ворон – Ілля Грушецький