Гра


5: 1

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Гра розпочалася в середньому темпі, але відсоток володіння м’ячем і по гольових моментах на початку першого тайму за господарями.
Активністю відзначається Тарас Токарчук , який тричі, на 2-й, 4-й і 9-й хвилинах засмучує команду гостей.
За такої переваги господарі, окрилені успіхом нарощували темп і їх атаки несли явну загрозу воротам Володимира Ярмолюка.
До перерви господарі ще раз вразили ворота. Гол в свій актив записав Олександр Новаковський.
За хвилину до закінчення першого тайму, в карному майданчику господарів, грубо порушив правила Андрій Кметь, за що суддя показав на точку. Але Максим Семесюк не скористався стовідсотковим моментом і не влучив у ворота.
За рахунку 4:0 на користь господарів команди закінчили першу половину гри.
Друга половина гри розпочалася з атак господарів. І через дві хвилини після початку вийшовши у відрив сам на сам з воротарем, відзначається Олександр Новаковський.
Після цього голу господарі заспокоїлися і дещо знизили темп гри. Цим скористалися господарі і створили ряд небезпечних моментів біля воріт Максима Могілецького. Одну з таких стовідсоткових нагод не реалізував Максим Семесюк, який дуже старався реабілітуватися за неточно пробитий пенальті. Ще одну нагоду втратив Віталій Корець, але на цей раз воротар вийшов переможцем гольового моменту, відбивши м’яч.
Кінцівка гри пройшла за переваги гостей, в яких самими активними були Максим Семесюк і Віталій Корець. За хвилину до закінчення гри гості забили гол престижу. Після пасу з бічної лінії від Олександра Піддубного гол забив Антон Чернов.
Проте на більше команди не спромоглися. Перемогу господарів з рахунком 5:1 зафіксував фінальний свисток головного судді гри.

Кращі гравці: Тарас Токарчук – Антон Черно