Гра


3: 0

Удари по воротах:

17
:
13

Удари у рамку воріт:

9
:
4

Сейви:

4
:
4

Фоли:

6
:
3

Попко/Хомич




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Голоскоков




Про гру:

Сьома команда Першої ліги МФК «Дім Фасадів» у перший день жовтня продовжила боротьбу за Кубок АМФВ у матчі з бронзовим призером та фіналістом Абсолютної першості Першого дивізіону командою «Камаз-Агро». На турнірному шляху до чвертьфіналів футзалісти з німецького заводу більш ніж впевнено розібралися з МФК Гранітбудексклюзив 8:1, а колектив з Острожця переграв непоступливий ФК Топільно - 2:0. Але, у господарів майданчика на відміну від суперника ще з лютого не було ігрової практики, що «домашній» команді в плюс не йшло. А «камазівцям» після золотої битви з другою «Надією» за золото «абсолютки» відверто хотілося реабілітуватися перед своїми прихильниками за невдачу та спробувати здобути титул володаря Кубку АМФВ ще у сезоні 2021/2022. Ці фактори суттєво вплинули на хід поєдинку, в якому лучани зуміли відбити стартовий штурм «червоно-чорних» та відповіли своїми гострими моментами. Гра пішла від ножа з жорсткими єдиноборствами і на 5-й хвилині стався гол. Активний Артур Яручик в стінку обігрався з Іваном Бандурою і «дев’ятка» господарів відкрив рахунок 1:0.
Суперники працювали на великій швидкості, але краще це вдавалося лучанам, котрі на відміну від гостей одним із шансів скористалися. З нульового кута після прострілу з правого флангу атаки «домовитої» команди на дальній стійці опинився Роман Генюк. За рахунку 2:0 опоненти пішли на відпочинок.
По перерві «камазівці» продовжили марнувати чисельні гольові моменти, а «Дім фасадів» взяв на озброєння тактику контр випадів, терпляче відпрацьовуючи у захисті. Цей крок виявився ефективнішим за постійну навалу «Камаза» і за 5 хвилин до фінального свистка кращий гравець матчу Іван Бандура забрав підбір і оформив дубль – 3:0.
Острожецький колектив пішов ва-банк і пішов у наступу з п’ятим польовим гравцем, намагаючись переломити хід поєдинку. Купа ударів в бік воріт суперника, цікаві підходи до воріт, величезне бажання, але…Як писав свого часу легендарний гуру волинської спортивної журналістики Роман Флішаровський: «Майстрам бракувало точності». До півфіналу крокує «Дім фасадів».
Кращі гравці: Іван Бандура – Олег Юрчук