Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Хомич/Голоскоков




Про гру:

Стартовий свисток арбітра першого півфінального матчу плей-офф Абсолютного чемпіонату Волині в Другій лізі між «КроШу» та «Атлетіком» розпочав півфінальний двобій четвертої за підсумками «регулярки» команди з діючим чемпіоном області. На шляху до очної зустрічі в півфінальному двобої у лютому млинівський колектив не залишив жодного шансу команді «Волинь-АТО» - 7:2 та 9:3. А «KroShuLutsk» доклав чимало зусиль аби обійти здолати опір своїх земляків з команди «Луцьктепло».
Між собою суперники в Регулярній першості розіграли багатий на голи матч, в якому переміг чемпіон з рахунком 9:3. На новому очному побаченні після вимушеної паузи опоненти виглядали у звичних складах та демонстрували непоганий футзал у рівні боротьбі. Напруження в протистоянні зростало пропорційно ігровому часу і першого голу майже 14 хвилин. Гольовий епізод намалювався за хвилину до перерви і від початку таким не був. Активний Михайло Вітерук наважився на постріл низом з гострого кута від правої бокової лінії. Досвідчений голкіпер лучан Сергій Ціхоцький контролював рух «селекта», але чи навряд зможе пояснити як м’яч прослизнув повз нього в сітку. Мінімальний рахунок 0:1 протримався до перерви.
Після відновлення ігрового процесу характер дій команд не змінився. Суперники обережно діяли у захисті та намагалися проводити швидкі атаки. В одній з них через чотири хвилини другого тайму кращий гравець матчу Михайло Вітерук ледь не відзначився на опрацьованій позиції на правому фланзі наступу «Атлетіка». Заводський колектив часто-густо намагався доставити «круглястого» до карного майданчика суперника за рахунок індивідуальних дій, що дивідендів в гольовому еквіваленті «КроШу» не приносило.
А ось чергова комбінація фаворита першості після пасу Михайла Вітерука красивим голом відзначився Богдан Словенський. Гра трохи розкрилася і ближче до фінальної сирени кількість гольових епізодів відверто збільшилась. На 28-й хвилині лучанин Олег Бурець скоротив відставання у рахунку до мінімуму, а далі гол Андрія Приходько та дубль Михайла Вітерука встановили остаточний підсумок зустрічі – 1:4. До матчу-відповіді «Атлетік» підходить із гандикапом у три м’ячі.