Гра


3: 3

Удари по воротах:

12
:
15

Удари у рамку воріт:

5
:
8

Сейви:

6
:
3

Фоли:

2
:
8

Журибіда/Хомич




Хронометрист / Делегат:

Джафарова/Кузнєцов




Про гру:

 

Ще до повномасштабного вторгнення ворога на територію України саме ці команди в останньому турі Регулярного чемпіонату Вищої ліги вирішували долю першої сходинки турнірної таблиці. Тоді завдяки перемозі з рахунком 3:1 золоті медалі першості здобули гравці команди «Кум і Ко», а «Неріс» у підсумку опустився за межі топ-трійки змагань. Тепер ці команди доля звела уже на стадії півфіналу стикових протистоянь дивізіону.
Слід відзначити, що на довгоочікуване відновлення змагань у обох команд виникли проблеми з формуванням складів – вони були аж ніяк не оптимальними, з невеликою кількістю замін. Трохи більше резервів було у «Неріса», і саме номінальні господарі першого півфінального матчу більш вдало розпочали гру. Уже на 5-й хвилині Никита Новіков метрів з 12-13 влучно пробив у нижній кут воріт Олександра Антипенкова, а ще за хвилину прикрий автогол «Кумів» довів рахунок до неприємних 2:0. У відповідь слово взяв лідер «Кум і Ко» Ігор Блажиєвський. Досвідчений бомбардир показав своє гольове чуття і двічі протягом однієї хвилини холоднокровними ударами змусив виймати м’яч з сітки Олександра Кунакова – 2:2. Однією з фірмових фішок «авангардівців» в останні сезони є швидкі забігання Максима Крама – ось і під завершення першого тайму звітного поєдинку один із таких завершився реалізованим виходом віч-на-віч з кіпером – 3:2. Міг шостий номер «Неріса» й розвивати перевагу своєї команди, однак більше таких «вольностей» своєму візаві Антипенков не дав…
На початку другого тайму «Куми» знову зуміли зрівняти рахунок – хет-трик після розрізного пасу від партнера оформив Блажиєвський – 3:3. Утім, подальші події на полі більше запам’яталися великою кількістю жорсткої боротьби, постійними суперечками від учасників матчу, яких було набагато більше, ніж по-справжньому серйозних гольових моментів. Таке враження, що фінальний свисток та нічийний результат влаштували обидві команди, які намагатимуться «зализати рани» та зібрати оптимальні склади, аби поборотися за вихід до фіналу плей-офф Вищої ліги.

Кращі гравці: Максим Крам – Ігор Блажиєвський