Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Хомич/Кунаков




Про гру:

Протягом двох останніх сезонів «Торпедо» неодмінно перегравало у районному дербі суперників з «Топільно» в рамках Вищої ліги чемпіонату Волині з футзалу. Ну а гравці «Топільного» уже не раз показували, що у «вишці» їм по зубах будь-який суперник. Ну, майже будь-який – потрібно було нарешті за ці два сезони подолати «сусідів».
Відкривати рахунок «блакитно-білі» могли уже на перших хвилинах зустрічі, однак Дмитро Дмитрук не реалізував свій шанс у безпосередній близькості до воріт Віталія Дубіка. У відповідь у середині тайму свою «гармату» розрядив Дмитро Рожко – м’яч, на щастя для Павла Деркача, влетів прямісінько у бокову стійку його рамки. Загалом, футзалу та динаміки в цій грі було набагато більше, аніж у іншому півфіналі Вищої ліги, хоча протягом довгого часу команди не могли відкрити рахунок. А коли здавалося, що безгольова нічия стане результатом першого тайму, за 7 секунд до фінальної сирени Рожко несильним, однак дуже точним (не без рикошету) ударом таки вивів «Торпедо» уперед – 0:1.
Одразу ж після відновлення гри у «торпедівців» пройшла чудова комбінація: Дмитру Рожку для «дубля» потрібно було лише підставити ногу на лінії воріт – 0:2. Покращити перевагу підопічних Анатолія Мищука міг Назарій Склезь, однак свою дуель голкіперу він програв. Для порятунку у «Топільного» лишалося все менше часу, проте один гол «блакитно-білі» відіграли – після розіграшу кутового відзначився Вадим Шутовський – 1:2. Утім, в подальшому ані Андрій Сасовський, ані Петро Семенчук свої моменти реалізувати не змогли, тож на матч-відповідь «Торпедо» йде з мінімальною перевагою в боротьбі за вихід до фіналу плей-офф Вищої ліги.

Кращі гравці: Вадим Шутовський – Дмитро Рожко