Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Попко/Кунаков




Про гру:

Суперники зустрічалися в рамках регулярного чемпіонату майже рік тому, у листопаді 2021 року і тоді у цікавому, драматичному протистоянні «трейдери» здобули мінімальну перемогу з рахунком 4:3, що зрештою і дозволило саме їм посісти підсумкове друге місце. Кадрові проблеми, з якими стикнулися усі команди, що «дожили» до цієї стадії турніру, не обійшли стороною і колективи Другої ліги. Особливо незвично виглядав склад гостей за відсутності головної ударної сили в особах Сергія Трофимчука та Едуарда Войтюка. Розпочавши з нетривалої розвідки, суперники доволі швидко перейшли до взаємних загроз воротам і вже на 6-й хвилині рахунок було відкрито – у складі господарів відзначився Тарлан Гаджиєв. «Трейдерс» витримав удар, продовжив методично і наполегливо шукати шляхів до воріт острожецької команди і в кінці тайму відігрався – Микола Фещук зі штрафного влучно розрядив свою гармату.
По перерві обидві команди розпочали грати активніше, кількість гострих моментів зросла, а незабаром змінився і рахунок – Дмитро Козачук на правому фланзі атаки нехитрим фінтом обіграв захисника, вийшов сам на сам з Сергієм Гузоватим і потужним ударом «прошив» голкіпера. «Олам-Кесеф» додав у русі та став частіше проводити заміни, намагаючись підтримувати максимальний темп гри. Гості вже явно втомилися, але вперто відбивалися і «тримали стрій». А наприкінці матчу, коли господарі занадто захопилися атакувальними діями, «Трейдерс» провів зразкову швидку контратаку, Дмитра Козачука вивели на ударну позицію в районі 6-метрової позначки і він влучним пострілом не залишив Сергію Гузоватому жодних шансів. Втім, це ще було не все. За хвилину до завершення гри Артем Пашківський чудовим дальнім ударом зі штрафного обвів «стінку» і закрутив м’яча у «дев’ятку» воріт господарів.
Таким чином «Трейдерс» забезпечує собі перед матчем-відповіддю комфортний гандикап у 3 голи і непогані шанси поборотися у фіналі за головний трофей.
Кращі гравці: Тарлан Гаджиєв – Дмитро Козачук