Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Гомон/Голоскоков




Про гру:

У відповідності до назви команди невеличкий гандикап перед стартом першого півфінального матчу плей-офф Абсолютного чемпіонату Волині в Другій лізі мали гості з Сільце-Журавники. І це не дивно, адже «Гандикап» у дебютний для себе сезон зумів вибороти звання чемпіона Регулярної першості у Шостій лізі. А лучани в боротьбі за призові місця чемпіонату за різницею м’ячів поступилися «Доросинівській громаді».
Дві з половиною хвилини знадобилося гостям аби підтвердити реноме фаворита. Нещасливий для ФК «Дубнівська» номер 13 на спині гравця суперника, а саме Антона Калитки, виявився вдалим для «Гандикапу», адже потужний постріл світловолосого футзаліста дозволив запалити одиничку на правій частині табло СК «Арена Спорт».
За доволі рівної гри гольовий сплеск стався на 9-й хвилині. Спочатку у складі гостей відзначився Богдан Корінецький, а згодом лучанин Андрій Захарчук завершив старання партнерів по команді влучним ударом. Мінімальна перевага трималася до 13-ї хвилини, коли 13-му номеру «Гандикапу» Антону Калитці вдалося не зважаючи на тавтологію відновити гандикап у два м’ячі. За рахунку 1:3 команди пішли на відпочинок.
По перерві суперники продовжили шукати шляхи до воріт суперників і ця справа доволі непогано вдавалася лучанам, щоправда без взяття воріт аж до 19-ї хвилини. Кілька епізодів до цього «червоно-чорні» відверто змарнували, відправляючи круглястого куди завгодно, але не в сітку воріт. Неймовірне бажання забити реалізував Денис Наталіч, який своїм голом надихнув ФК «Дубнівська» до спортивної звитяги. На куражі хлопці з обласного центру навіть примудрилися замість суперника розвести м’яч з центра майданчика, що звичайно не привіталося арбітрами.
За хвилину окрилений попереднім успіхом Андрій Захарчук красивим ударом оформив дубль, а ще за хвилину господарі були попереду. Снайперські здібності продемонстрував Дмитро Лисик і вивів лучан вперед. Несподіванка? Ні – це плей-офф. Що і підтвердила остання хвилина матчу, коли В’ячеслав Роганський відновив статус-кво – 4:4. За тиждень трилер продовжиться.

Кращі гравці: Анатолій Довгун - Антон Калитка