Гра


10: 1

Удари по воротах:

29
:
14

Удари у рамку воріт:

18
:
5

Сейви:

3
:
10

Фоли:

2
:
4

Журибіда/Леончук




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Голоскоков




Про гру:

Мінімальна перевага після першої зустрічі двох принципових суперників на користь ФК «Вишків» мала стати гарантією запеклої боротьби і у матчі-відповіді. Луцьке дербі представників Четвертої ліги в додаток до всього
увійде в історію обласного футзалу, як перший поєдинок на паркеті ОДЮСШ після того, як СК «Арена Спорт» припинив своє існування. Почали команди жваво і першу гостру атаку вже на першій хвилині провів вмотивований «Клевер Сторс». Проте, бажання потрапити до фіналу плей-офф «абсолютки» з боку господарів майданчика було не меншим. Відбивши стартову навалу, «червоно-чорні» взяли під контроль м’яч та перевели його на половину суперника. Відрізок часу з 2 хвилини по 7 виявився більш ніж ефективним. Захист гостей не встигав за швидкими багатоходівками вишківської команди і голи у сітку гостей посипалися як із рогу достатку. Першим своє імя в ігровий протокол вписав Ілля Грушецький, якого згодом підтримав Віталій Кулай. Ще згодом Юрій Лобанов красивим пострілом запалив на табло рахунок 3:0, який швидко трансформувався в четвертну перевагу завдяки автоголу.
Гол у відповідь представники рітейлу змогли організувати на 11-й хвилині, коли Іван Скрипченко пробив голкіпера господарів. Підсумком першого тайму став рахунок 5:1, адже на останніх секундах Віталій Кулай оформив дубль.
По перерві ФК «Вишків» вирішив не зупинятися на досягнутому і на 17-й хвилині Юрій Лобанов продемонстрував майстерну роботу з м’ячем у карному гостей, оформивши другий дубль у матчі. На 19-й хвилині стався хет-трик – відзначився Віталій Кулай і з перепусткою до фінального двобою стало все відомо. Голи Віктора Кальчика, Романа Тарасюка і Андрія Лобанова на останній секунді засвідчили впевнену перемогу господарів 10:1. У фіналі на ФК «Вишків» чекає зустріч з хорівською «Надією-3», яка не без проблем зуміла пройти луцький «ВадРус»
Кращі гравці: Віталій Кулай - Іван Скрипченко