Гра


2: 3

Удари по воротах:

11
:
16

Удари у рамку воріт:

9
:
11

Сейви:

7
:
4

Фоли:

6
:
8

Журибіда/Попко




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Голоскоков




Про гру:

На паркет ОДЮСШ FC «Traders» та «OlamKesef Sport» виходили у різному настрої. Тиждень тому, ще на паркеті «померлого» СК «Арена Спорт», «трейдери» у відповідності до назви команди зуміли отримати прибуток у три голи, що автоматично робило лучан фаворитами у повторному поєдинку 1/2-ї фіналу Абсолютної першості у Другій лізі. Проте, як відомо із історії Волинського футзалу, рахунок 1:4 – не вирок для тих, хто має характер та волю до перемоги. Перші миттєвості після стартового свистка були цілком на боці острожецького колективу, який на лівому фланзі атаки створив гострий момент, а згодом зробив кілька перспективних підходів до воріт суперника. Проте, у футзалі на відміну від боксу та боротьби бали за активність не нараховують, а єдиним критерієм для визначення переможця є забиті м’ячі. І протягом півтори хвилини цей постулат вирішили втілити у життя Роман Жарчинський та Сергій Мельничук, запаливши на табло перспективні для «OlamKesef Sport» цифри 0:2. Відставання у рахунку за сумою двох матчів скоротилося до одного пункту.
У відповідь FC «Traders» спробував дальніми пострілами перевірити майстерність голкіпера гостей, який в своїх епізодах діяв бездоганно. Білі фігури, даруйте футзалісти з Острожця, як у шаховій партії намагалися розіграти ферзевий гамбіт та розвинути успіх. На що чорні, а саме в такій формі грали лучани, відповідали своїми активними діями як у захисті, так і в нападі. П'ятнадцять хвилин цікавого та насиченого подіями матчу промайнули як мить і суперники пішли на відпочинок.
По перерві відновлення ігрового процесу розпочалося з гострого випаду білих, але опонентам вдалося ліквідувати загрозу. Гандикап в один м’яч заставляв «трейдерів» сконцентровано та уважно діяти в обороні, що не заважало «чорним» проводити небезпечні контрвипади.
Перша третина другої половини гри відбулася без голів. А на 21-й хвилині своє бомбардирське слово взяв записний голеадор «кесемівців» Тарлан Гаджиєв, який майстерно завершив комбінацію партнерів голом у підкаті. Рахунок за сумою двох поєдинків зрівнявся. Інтрига відновилася. Емоцій збільшилося. Нерв гри заграв новими фарбами. Характеру та волі футзалістам з Острожця вистачило, аби останні хвилини матчу стали вирішальними.
За 3 хвилини до фінального свистка до місця порушення правил на правому фланзі з м’ячем підійшов Артем Пашківський і низом потужно пробив низом у дальній кут. Як «селект» знайшов шлях у сітку воріт через кордони ніг невідомо, але на радість лучан рахунок 1:3 миттєво перетворився у перепустку до головного двобою Абсолютної першості з командою "Атлетік" - діючим чемпіоном "регулярки". «Закомпостував» квиток до станції «Фінал» за хвилину до завершення гри Дмитро Оляницький. 2:3 – драматична розв’язка двораундового протистояння гідних суперників.
Кращі гравці Артем Пашківський – Сергій Мельничук