Гра


3: 1

Удари по воротах:

19
:
12

Удари у рамку воріт:

7
:
3

Сейви:

2
:
5

Фоли:

7
:
5

Попко/Леончук




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Голоскоков




Про гру:

Кадрове підсилення хорівської команди стало визначальним під час першого півфінального матчу плей-офф «абсолютки» проти луцького «Вадрусу», який не захотів скористатися опцією дозаявки. Різниця у три забитих м’ячі для футзалу не катастрофа, але після 2:5 перед майстрами взуттєвої справи стало важке завдання – спробувати відіграти гольовий гандикап та отримати путівку до фіналу плей-офф у Четвертій лізі. На незвичному паркеті ОДЮСШ, куди чемпіонати АМФВ повернулися після паузи довжиною в 11 років, швидко адаптувалися гравці обох команд, але першу гольову комбінацію розписали лучани, котрим в першому епізоді не вистачило точного пасу, а далі поперечина зіграла за гостей. Ще за мить голкіпер «Надії-3» надійно, попри тавтологію, зіграв у рамці, відвівши небезпеку. Приклад попереднього матчу, в якому «ОламКесеф Спорт» вдалося вибрати різницю у три пункти після стартової поразки 1:4, надихала лучан на футзальну звитягу, але м’яч вперто не хотів потрапляти до сітки воріт гостей. Чорно-білі докладали максимум зусиль у наступі, що дозволяло хорівському колективу проводити гострі випади.
Довгоочікувана подія для «взуттєвиків» сталася на 8-й хвилині. Короткий розіграш м’яча на лівому фланзі атаки господарів завершився потужним пострілом у кут воріт і Василь Лойко став автором першого голу у матчі. За хвилину рахунок міг стати нічийним, але гравець «блакитних» впритул не влучив у рамку із вигідної позиції. За три хвилини до перерви «ВадРус» набрав 5 фолів і став діяти обережніше у єдиноборствах. Але до перерви рахунок 1:0 залишився незвмінним.
На першій хвилині другого тайму інтрига у матчі замайоріла новими фарбами. Після комбінації лучан на правому фланзі Максим Борщевич наважився на постріл у рамку, а захисник «Надії-3» аби перервати пас на Вадима Іванюка переправив «селект» у сітку - 2:0.
Гості відповіли практично стовідсотковим моментом, але «круглястий» дивом не влучив у ворота. Не забиваєш ти…На 16-й хвилині Олег Демчук пасом знайшов свого одноклубника і Дмитро Бондарчук на ударній позиції не схибив – 3:0. Паритет у двобої відновився, а спортивна звитяга, як і в попередньому за графіком матчі, повторилася.
Згодом ремейком подій вищезгаданого матчу Другої ліги став гол за три хвилини до завершення ігрового часу у виконанні гостей. Свій момент Валерій Матвіїв з Хоріва не змарнував і схилив шальку терезів успіху на свій бік. Останній рішучій штурм воріт «Надії-3» голом не завершився і Хорів покрокував до фіналу, де на нього чекає ФК «Вишків».
Кращі гравці: Василь Лойко – Олексій Вербицький