Гра


6: 0

Удари по воротах:

23
:
15

Удари у рамку воріт:

13
:
4

Сейви:

2
:
7

Фоли:

4
:
2

Журибіда/Леончук




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Голоскоков




Про гру:

Два яскравих представника Вищої ліги в суботу 10 вересня змінили звичний паркет «померлого» СК «Арена Спорт» на майданчик ОДЮСШ, де після минуло тижневого 2:1 на користь торпедівців, підопічні Анатолія Мищука розпочинали гру проти ФК «Топільно» з гандикапом в один м’яч. Цей факт практично не впливав у перед ігрові розклади, але свідомо ставив гостей перед складним вибором тактики на матч. До того ж через прощання із загиблим героєм Вадимом Дудко, братом гравця з Топільно Владиславом, змогла прибути лише частина команди.
Рівний характер гри, незважаючи на обмежений кадровий ресурс гостей, тривав до середини першого тайму. Але на 8-й хвилині таки сталася гольова подія. Швидку комбінацію не мав права зіпсувати Андрій Ткачук, котрий зробив рахунок у матчі 1:0 та збільшив загальний баланс до комфортних +2. На початку останньої треті першого тайму торпедівець Микола Наконечний мав можливість подвоїти рахунок, але переправити «селект» у сітку не зумів. Т е що не вдалося №19 зумів довести до пуття №3 Владислав Мельничук, котрий виявися розторопним на добиванні та відправив «кулястого» у сітку – 2:0. А за хвилину до завершення Дмитро Мельниченко продавив захист опонентів і зробив заявку на вихід до фіналу – 3:0. За такого рахунку пролунав сигнал на відпочинок.
По перерві гравці «Топільно» знайшли в собі сили на невеличкий штурм захисних редутів чорно-білих, але під емоційні підказки свого коуча Анатолія Богдановича «Торпедо» грамотно відбилося і свідомо віддало ініціативу гостям, аби проводити швидкі випади – свою улюблену зброю. На початку третьої третини другого тайму досвідчений Сергій Віхрук з лівого флангу атаки остаточно зняв питання щодо переможця протистояння, що колись було районним рожищанським дербі. На останок ігрового часу Дмитро Рожко з правого флангу поцілив у ціль, а Владислав Мельничук оформив дубль.
Впевнена перемога дозволила торпедівцям у гарному настрої відправитися на відпочинок в очікуванні результату луцького дербі «Кум іКо» - «Неріс-Авангард».Згодом стало відомим, що зіграють чорно-білі саме з "кумамами".
Кращі гравці: Вадислав Мельничук – Василь Присяжнюк