Гра


4: 1

Удари по воротах:

15
:
14

Удари у рамку воріт:

9
:
7

Сейви:

6
:
5

Фоли:

6
:
7

Журибіда/Хомич




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Кунаков




Про гру:

 Після комфортного рахунку 4:1 в першому поєдинку серії гравці «Атлетіка» розпочали гру легко і невимушено. «КроШу» виглядав налаштованим на боротьбу, але за рахунок чого гості планують відіграти відставання у 3 голи по перших хвилинах було незрозуміло, оскільки суперник повністю контролював перебіг подій на майданчику і «заводчанам» доводилося більше захищатися та сподіватися, що прудким Павлу Баласу та Вадиму Словіку вдасться втекти у контратаку. Втім, господарі діяли уважно, до того ж вже в дебюті повели у рахунку – Андрій Приходько обігрався у «стіночку» з партнером, вийшов сам на сам і елегантно перекинув Сергія Ціхоцького, який явно очікував удару низом. Ближче до середини першого тайму «КроШу» вдалося дещо вирівняти гру та створити кілька небезпечних моментів біля воріт Андрія Гички, проте воротар млинівців був на місці. А перед перервою «Атлетік» завдав ніщивного удару. Спочатку Олександр Халик потужним пострілом у дальній кут збільшив перевагу господарів, а ще за 2 хвилини «Select» після удару Андрія Приходька та рикошету влетів під поперечку воріт «фіолетових».
Розуміючи, що втрачати вже нічого, «КроШу» розпочав другий тайм одразу з п’ятьма польовими гравцями. Цей хід дозволив гостям захопити ініціативу, але конвертувати її у велику кількість гольових моментів було значно складніше. Ударів вистачало, але більшість з них були надто неточними, а решті впевнено давав раду Андрій Гичка. Лише на 21-й хвилині «заводчанам» вдалася хороша контратака і Назарій Стебельський трохи скоротив відставання у рахунку. На останніх секундах зустрічі господарі відповіли результативною контратакою і Едуард Хрипа встановив остаточний рахунок 4:1. Точнісінько такий, як і у першому поєдинку.
Отож, «Атлетік» впевнено проходить до фіналу, де зустрінеться з ФК «Трейдерс», єдиною командою, що зуміла завдати поразки «млинівській машині» у цьому чемпіонаті.
Кращі гравці: Андрій Приходько – Назарій Стебельський