Гра


1: 1

Удари по воротах:

20
:
10

Удари у рамку воріт:

13
:
7

Сейви:

5
:
12

Фоли:

4
:
1

Хомич/Попко




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Кунаков




Про гру:

 Перший півфінальний поєдинок цих суперників відбувся минулого тижня, тому час на розвідку командам не знадобився. «Камаз-Агро» передбачувано розпочав гру прагнучи зберегти перевагу, здобуту в першому матчі, а гравці «Акценту» намагалися атакувати, проте діяли обережно, щоб не пропустити разючу контратаку. Тож не дивно, що за перший тайм основна небезпека виникала переважно після дальніх ударів. Особливо запам’ятався потужний постріл Володимира Третяка метрів з дванадцяти, який у карколомному стрибку «витягнув» з верхнього кута Іван Левчук. Втім, загалом до перерви колективи більше сподівалися на помилку суперника, аніж на результат власних активних дій, тому й нулі на табло виглядали цілком закономірно.
Час спливав і номінальним господарям довелося активізуватися. Вони намагалися пройти до воріт суперників переважно за рахунок швидких коротких перепасовок і час від часу це проходило, роботи в Івана Левчука значно побільшало, але він справлявся на відмінно, кілька разів врятувавши свою команду від стовідсоткового голу. За п’ять хвилин до завершення зустрічі «Акцент» пішов ва-банк і випустив п’ятого польового гравця. Господарям вдалося затиснути суперника у карному майданчику, проте «Select» вперто не йшов у ворота. Драматична розв’язка настала на останніх хвилинах. На 29-й після тривалої атаки «акцентівці» вивели на удар Назара Серського і Іван Левчук, закритий власними гравцями, не встиг зреагувати на його постріл. За кілька секунд господарі мали ще один абсолютно вбивчий момент, але нападник з метру не влучив у порожній кут. А ще за кілька секунд гості перехопили м’яча у центрі майданчика, розігнали швидку контратаку і Руслан Дорощук влучним ударом зрівняв рахунок. Часу на порятунок серії в «Акцента» вже не залишалось.
Таким чином, в напруженій боротьбі до фіналу потрапляє острожецький «Камаз-Агро» і побореться за титул абсолютного чемпіона з колективом «Надія-2».
Кращі гравці: Володимир Третяк – Іван Левчук