Гра


4: 5

Удари по воротах:

18
:
19

Удари у рамку воріт:

11
:
10

Сейви:

7
:
8

Фоли:

2
:
10

Хомич/Леончук




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська/Голоскоков




Про гру:

Перший небезпечний удар у матчі-відповіді «солодкого кубку» прийшовся у фотокора Інну, яка для гарного ракурсу розташувалася за лінією воріт не господарів майданчика – луцької команди. Щоправда, далі команди затіяли обмін гострими моментами, в яких для голкіперів важких завдань польові гравці не ставили. В середині першого тайму лучанин Максим Семесюк двома фінтами все зробив для того, щоб відкрити рахунок, але замість незахищеного кута воріт влучив у стійку. Не забиваєш ти… Вже за кілька хвилин після пострілу з лівого флангу атаки Романа Кузави автогол голкіпера «центровиків» запалив одиничку на табло ОДЮСШ на користь Переспи. Жовто-чорні спробували розвинути успіх і за мить наразилися на швидку атаку, яку завершив Віталій Корець – 1:1. До самої перерви суперники шукали рецепти для взяття воріт опонентів, тим більше що підсумок першого протистояння, де на один пункт краще була «Юність», спонукав опонентів до активних дій.
В другому таймі «гойдалки» продовжилися за схожим сценарієм першої половини гри. Спочатку на 15-й хвилині дублем відмітився автогол (вибачаємся за жарт), завдяки якому приїжджа команда вийшла вперед у рахунку 2:1.
Але за дві хвилини вже раділи успіху футзалісти у помаранчево-чорній формі. Вдало зіграв в гольовому епізоді Олексій Калінюшко.
Корінний перелом у двораундовому протистоянні настпив за чотири хвилини до фінального свистка. Прямим ударом зі штрафного Максим Семесюк вивів лучан вперед. А далі дві поспіль швидкі випади у виконанні Павла Щербатюка та Антона Чернова реально наблизили «Луцьк-Центр» до фіналу третього за рангом «Cake Cup» - 2:5.
Про утримати потрібний гандикап у два пункти лучанам не вдалося. Критична кількість фолів призвела до дабл-пенальті, що був бездоганно виконаний Романом Кузавою. Відставання і один пункт за хвилину до завершення ігрового часу спонукав «Юність» до активних дій і за 10 секунд до сирени за гри з п’ятим польовим Олег Гаврилюк відновив паритет за сумою двох матчів – 4:5. Драматична розв’язка гри завершилася серією шестиметрових ударів, де «Юність виглядала переконливо – 2:0. Тепер у фінальному раунді команді з Переспи доведеться помірятися силами з "Новатором" із Смоляви
Кращі гравці: Олег Гаврилюк – Максим Семесюк