Гра


5: 2

Удари по воротах:

16
:
15

Удари у рамку воріт:

11
:
8

Сейви:

6
:
6

Фоли:

4
:
7

Журибіда/Хомич



0

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська/Голоскоков




Про гру:

Всього однієї хвилини з невеличким вистачило «вестсайдівцю» Олександру Махно аби відновити паритет двораундового протистояння між учасниками «Cake Cup»№2. Такий перебіг подій відверто не влаштовував «олімпійців», які після пропущеного голу активізувалися і за рахунок швидких дій дебютанта команди Дениса Гарахана створили кілька небезпечних моментів Олександр Гарахан. Тиск «Олімпу» завершився пенальті, який не надто впевнено реалізував Гарахан, але не Сашко, а Денис Гарахан. Саме ця зв’язка родичів-одноклубників з домівки Зевса під сольну підтримку легендарного Михайла Кардаша зуміла кардинально поміняти хід поєдинку на 13-й останній хвилині першого тайму. Племінник Олександр двічі відпасував на свого молодого дядька Дениса і рахунок став 3:1 на користь підопічних Валерія Івахненка, а в протоколі матчу автором хетрику був позначений Денис Гарахан.
По перерві луцьке дербі не скинуло обертів і «селект» в центрі майданчика ОДЮСШ практично не затримувався. Опоненти з великим бажанням йшли уперед, шукаючи щастя біля чужих воріт. Особливо зарядженими на боротьбу виглядали господарі майданчика, яким через військовий стан не вдалося в цьому сезоні провести традиційні «олімпійські» ігри для членів однойменного клубу.
За сім хвилин до сирени Михайло Бачинський з «West Side» відновив дещо відновив інтригу, але гол Михайла Лобоцького за дві хвилини до завершення зняв питання щодо учасника фінального двобою. Хоча в завершальні миттєвості поєдинку був невеличкий штурм та гра з п’ятим у виконанні гостей, але гол кращого гравця зустрічі Олександра Гарахана зафіксував офіційний підсумок суботньої гри – 5:2 на користь «Олімпу». У фіналі в рамках чергового луцького дербі два поєдинки першолігових ХФК "Фіміам" та "Олімпу" завершать перегони солодкого турніру №2.
Кращі гравці: Олександр Гарахан – Михайло Бачинський