Гра


2: 1

Удари по воротах:

17
:
15

Удари у рамку воріт:

12
:
10

Сейви:

7
:
9

Фоли:

8
:
5

Журибіда/Леончук




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська/Голоскоков




Про гру:

Перший фінальний поєдинок за звання абсолютного чемпіона Волині сезону 2021/2022 в Шостій лізі вперше в історії дивізіону відбувався в залі ОДЮСШ, котрий гості навіть шукали за допомогою навігатора, звикши до вмерлої локації під назвою «Адреналін Сіті». Струмівські «ветерани», а особливо досвідчений Олександр Гордійчук, на паркеті кращого на теперішній час спорткомплексу почувалися по господарські та спробували з перших секунд захопити ініціативу. Проте футзалісти з агломерації Сільце-Журавники в нових уммовах не розгубилися і Андрій Булавчук за дві з половиною хвилини від стартового свистка пробив потужно та влучно – 0:1. Переможець «регулярки» у відповідності до назви клубу створив невеличкий гандикап та спробував розвинути успіх, але контратака на 9-й хвилині «ювентосуподібної» за кольорами команди завершилася голом Артура Волошина. І рахунок 1:1 став підсумком першого тайму.
По перерві гра поступово розбилася на окремі епізоди, в яких єдиноборств, зіткнень та сутичок було набагато більше ніж проявів футзальної майстерності. Проте, на19-й хвилині після пасу лучанина Романа Миколайчука обізнаний у футболі Артур Волошин оформив дубль – 2:1.
«Гандикап» доклав чимало зусиль для відновлення паритету, але голкіпер лучан зловив кураж і не дарма був визнаний кращим гравцем першого фінального раунду. Завершення матчу запам’яталося цілою низкою нереалізованих моментів біля обох воріт.За тиждень нове побачення у спорі за золоті нагороди «абсолютки».
Кращі гравці: Сергій Іваницький - Антон Калитка