Гра


2: 9

Удари по воротах:

13
:
22

Удари у рамку воріт:

6
:
14

Сейви:

9
:
5

Фоли:

0
:
4

Журибіда/Хомич




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська/Волинець




Про гру:

Гра розпочалася спокійно. Обидві команди пристосовувалися одна до одної подовго контролюючи м’яч. Проте з кожною секундою натиск Заборолівської команди стає значимішим. Вони грають першим номером і більше атакують і така тактика приносить їм успіх.
На 3-ій хвилині, в одній з гострих атак мав відзначатися Петро Шелест, проте йому забракло влучності. А через хвилину Сергій Березюк робить асист на Сергія Чопа і рахунок у грі відкрито.
Окрилені успіхом, гості нарощували темп, володіли ініціативою, створюючи один за одним гострі моменти біля воріт суперника. Перші 5 хвилин тайму проходили переважно на половині поля гостей, які в свою чергу робили лише поодинокі контрвипади.
На 7-й хвилині Сергій Березюк і Вадим Симонович мали подвоювати рахунок, вийшовши два в один на захисника, але на висоті голкіпер господарів Юрій Савчук, який відбиває м’яч.
Гості продовжує штурм, граючи в 5 польових і це приносить йому успіх. На 8-ій хвилині, Сергій Березюк відзначається індивідуальним дриблінгом в карному майданчику і точним пасом на Володимира Білоуса, який подвоює рахунок гри.
Незважаючи на перевагу, гості грали в 5 польових і така тактика, через хвилину, приносить їм черговий успіх. Віталій Гуменюк робить рахунок 3:0.
Господарі ніяк не можуть налагодити гру, їх атаки захлинаються у центрі поля. В цілому гра проходить без грубощів за явної переваги гостей.
За хвилину до закінчення тайму Сергій Чоп і Петро Кушнір мали можливість збільшити рахунок, але втратили стопроцентний шанс, вийшовши 2 в один з захисником.
Та всюдисущий Сергій Чоп, який явно відрізнявся серед усіх гравців, за 7 секунд до завершення тайму, забив свій другий з флангу «гол у роздягалку».
За рахунку 4:0 на користь АСК Забороль, команди пішли на перерву.
Перша хвилина другого тайму знову стала результативною для гостей, яка завдяки дублю Володимира Білоуса, доводить рахунок до розгромного.
Ггосподарі роблять лише поодинокі контр випади. !!!!!
На 17-ій хвилині Віталій Гуменюк після точного пасу Вадима Симоновича, збільшує рахунок.
Через хвилину, скориставшись неузгодженістю в центрі поля гравців Забороля, Руслан Сидорчук перехопив м’яч і дальнім ударом забиває в пусті ворота Віктора Воробя.
Гра вирівнялася і темп сповільнився. Команди подовгу контролюють м’яч довгими поперечними передачами. Проте домінує Забороль. І на 19-й хвилині Сергій Чоп забиває свій третій гол і сьомий у грі.
За хвилину до завершення гри Богдан Репецький чітко реалізував пенальті, яке призначив Володимир Журибіда, за гру рукою в карному майданчику і скорочує рахунок.
Але цей гол лише розізлив Заборольських футзалістів, які протягом останньої хвилини, ще двічі вразили ворота суперників. Відзначилися два Петра - Шелест і Кушнір.
Ото ж, переконлива перемога у першому матчі плей-офф фіналу п’ятої ліги команди з Забороля з рахунком 9:2.

Кращі гравці гри: Богдан Репецький – Сергій Чоп