Гра


6: 4

Удари по воротах:

21
:
12

Удари у рамку воріт:

17
:
9

Сейви:

4
:
12

Фоли:

6
:
6

Бас/Хомич




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська/Волинець




Про гру:

З перших хвилин гри хорівчани грають першим номером і більше володіють м’ячем. Вже на 3-й хвилині Павло Плісак мав чудову нагоду відзначитися і відкрити рахунок, але воротар гостей Віталій Остапук став на заваді м’яча. А через хвилину вже Віталій Кулай влучно пробив штрафний удар повз стінку гостей, але і цього разу воротар зіграв чітко, відивши м’яч у шпагаті.
Футзалісти з Вишкова поволі пристосовуються до стилю гри суперника і проводять ряд гострих контратак, одна з яких завершується взяттям воріт. Автором першого гола став Ілля Грушецький, який потужним ударом з-за меж карного майданчика відкриває рахунок гри.
Пропущений гол став шоком для господарів і вони заграли активніше і гостріше. На 6-й хвилині вони чуть не зрівняли рахунок, але Віталій Остапук знову переможець.
І все ж, через дві хвилини поспіль, господарі зрівнюють рахунок. Ефектний гол, перекинувши кулястого через воротаря, забиває Валерій Матвіїв. Окрилені успіхом господарі через хвилину вийшли вперед, забивши другий м’яч. Олег Сквіра розпочав лік своїм голам.
Знову перевага господарів. Їх атаки гостріші і комбінаційніші. І на 10-й хвилині Олег Скіра забиває свій другий м’яч у грі.
Господарі аткують частіше. Трійка – Назар Хомюк, Олег Сквіра і Валерій Матвіїв створюють гострі комбінації одну за одною біля воріт гостей, але завершенню атак бракує в окремих моментах точності, а в окремих епізодах воротар стає на шляху м’яча.
І все ж всюдисущий Олег Сквира, за хвилину до закінчення першого тайму робить хет-трик, забивши четвертого м’яча у ворота гостей.
А під завісу тайму Валерій Матвіїв мав шанс збільшити рахунок гри, але не скористався ним. Голкіпер гостей знову переможець.
За рахунку 4:1на користь господарів команди завершили перший тайм.
Другий тайм розпочався за сценарієм господарів, які з перших хвилин пішли у наступ. Гості чітко оборонялися і навіть контратакували. Але всюдисущий Олег Сквира на 15-й хвилині гри забиває свій четвертий м’яч і п’ятий у грі.
Після голу господарі заспокоїлися, перейшли у захист і зразу ж, через хвилину, були покарані гостями. В одній з атак Богдан Венський чітко передав м’яч на Олега Скопюка, який забив другий командний м’яч. А через кілька секунд знову Богдан Венський асистував Іллі Грушецькому, який скорочує рахунок до двох м’ячів.
Інтрига зростає. Футзалісти з Вишкова, окрилені успіхом, збільшують натиск воріт гостей, щоб скоротити рахунок. І це їм вдається. Віталій Кулай після пасу Андрія Лобанова забиває гол у ворота господарів, який став для них холодним душем.
Після пропущеного голу господарі беруть тайм-аут, щоб внести корективи у хід гри. І це їм пішло на користь. Вони заграли цікавіше і гостріше, більше контролювали м’яч і зробили більше ударів по воротах суперника.
В окремих епізодах надійно захищає свої ворота голкіпер господарів, додаючи впевненості своїм гравцям. Господарі небезпечно пробивають штрафний удар, але м’яч проходить повз штангу. Олег Островський не скористовується 100% моментом – на висоті голкіпер.
Надія продовжує штурм воріт гостей, але чітко в рамці грає Микола Пилипюк, який змінив у воротах у другому таймі свого товариша.
За дві хвилини до закінчення, гра загостриласяся з обох сторін. Господарі стараються вберегти переможний рахунок, а гості – зрівняти рахунок. Гравці переходили межі правил, збільшувалась кількість фолів в обох команд.
В одному з епізодів, за грубу гру, отримавши другу жовту картку, покинув поле Андрій Лобанов з команди гостей.
Але це не знітило гостей. Вони раз - пораз шукають шляхи до воріт господарів. За 50 секунд до завершення гри вони могли зрівняти рахунок, але бракнуло точності у завершальній стадії атаки.
І тут спрацювало футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. В останній з контратак гостей, Богдан Венський перехопив м’яч, влучно передав його Олегу Сквирі, який на останній секунді гри забив свій п’ятий м’яч і довів перевагу господарів в першому матчі плів-офф четвертоїліги з рахунком 6:4.

Кращі гравці гри: Олег Сквіра – Микола Пилипюк