Гра


0: 3

Удари по воротах:

14
:
25

Удари у рамку воріт:

6
:
15

Сейви:

12
:
6

Фоли:

2
:
3

Журибіда/Бас




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська/Волинець




Про гру:

Після кількох дотиків до м’яча, вже на перших секундах гри гості відкривають рахунок. Після пасу Віталія Марчука, передачу замикає Юрій Савчишин.
Хорівчани володіють м’ячем і ініціативою впродовж тайму. Грають першим номером. Господарі, вийшовши на гру з «короткою» лавою запасних, грає без замін, в той час, як гості, чергують гру і відпочинок. За такої тактики вони повністю домінують на полі. І на 4-й хвилині Юрій Савчишин знаходить у гольовій позиції Вадима Видихая, який і подвоює рахунок.
Оборона господарів, на чолі з Олегом Юрчуком, не може нічого протиставити команді гостей, яку важко було зупинити.
Найактивнішими в атаках були Сергій Турко і Вадим Видихай, які активно штурмували ворота Івана Левчука Але кіпер господарів чітко та безпомилково захищав свої ворота.
На 8-й хвилині, лише поперечина, врятувала ворота господарів від третього голу, після потужного удару з-за меж карного майданчика, який завдавав Руслан Дорощук.
Лише під завісу першого тайму господарі спіймали свою гру, заграли активніше, більше часу контролювали м’яч, але завершення атак було безрезультатним.
В останню хвилину команди догравали тайм, насолоджуючись передачами шкіряного поперек майданчика.
За переваги гостей в два м’ячі, команди завершили переший тайм.
У другому таймі, з перших хвилин, знову перевага гостей. Далася в знаки і втома господарів, які грали без замін.
Атаки хорівчан ставали більш потужними, швидкими і комбінаційнішими, але в завершальній фазі їм в одних моментах бракувало точності, а інших відмінно грав голкіпер господарів.
На 3-й хвилині другого тайму Вадим Видихай не влучає у пусті ворота після прострілу з флангу.
Гостроти атакам на правому фланзі надає швидка гра Віталія Марчука, який створює ряд небезпек біля воріт Івана Левчука.
Чітко у захисті господарів діє Олег Юрчук, цементуючи захист своєї команди, а голкіпер не дає м’ячу потрапити у сітку.
За такої тактики гості поступово послаблюють тиск, чим скористався суперник. За 3 хвилини до закінчення гри господарі починають нарощувати темп гри, сподіваючись спасти хід гри. Вони проводять декілька небезпечних контратак, але безрезультатно.
Захопившись атакою, господарі пропускають контрвипад гостей і в одному з низ, на останній хвилині гри, пропускають гол у «дев’ятку», автором якого став кращий гравець команди Вадим Видихай, який відзначився дублем.

Кращі гравці гри: Іван Левчук - Вадим Видихай