Гра


3: 0

Удари по воротах:

22
:
17

Удари у рамку воріт:

12
:
9

Сейви:

9
:
9

Фоли:

6
:
2

Попко/Леончук




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська/Голоскоков




Про гру:

Завдяки впевненій грі голкіпера «ветеранів» Сергія Іваницького та дублю майстерного в гольовій справі Артура Волошина на другій фінал плей-офф Шостої ліги з «Гандикапом» гандикап в один м’яч, даруйте за тавтологію, після 2:1 на свою користь отримали саме лучани. Програму вирішальних поєдинків Абсолютної першості Волині сезону 2021/2022 на майданчику ОДЮСШ відкривав матч гідних суперників «Гандикап» - ФК «Ветеран». У ролі господарів на луцькій арені виступав футзальний колектив з агломерації Сільце-Журавники, якому для підтвердження чемпіонських амбіцій після успіху в «регулярці» слід було шукати щастя біля воріт суперника. З цією справою номінальні господарі впоралися у першій же атаці на 10-й секунді зустрічі, коли Андрій Булавчук завершив швидку багатоходівку – 1:0.
Рахунок за сумою двох поєдинків зрівнявся і суперники отримали можливість все почати наново. Стартовий успіх дозволив «Гандикапу» за кілька хвилин після забитого голу провести ще одну гостру атаку, але м’яч після пострілу з правого флангу атаки влучив у стійку. Відповідь від лучан не забарилася у вигляді кількох поспіль гольових моментів, в яких каркас воріт «блакитно-білих» відверто допоміг голкіперу залишити сітку незайманою.
Рівний хід поєдинку перервався на 9-й хвилині, коли завжди активний Володимир Ярема майстерно розібрався у гольовому епізоді – 2:0. Саме цей рахунок мав стати підсумком першої половини гри, але автогол «ветеранів» дозволив «Гандикапу» повернутися до звичної тавтології, зробивши комфортний гандикап у три м’ячі до початку другого тайму.
Після відновлення ігрового процесу команди продовжили атакуючі гойдалки на ворота опонентів. Проте, «круглястий» вперто не хотів потрапляти до сітки воріт. Особливо прикрим для «ветеранів» став епізод за п’ять хвилин до завершення, коли «біло-чорним» лише дивом не вдалося завершити швидкий випад взяттям воріт. Час спливав. Напруга зростала. Всі спроби тринадцятих номерів, а за сумісництвом кращих гравців матчу та номінантів за підсумками сезону, Антона Калитки та Артура Волошина вписати своє гольове авторство в ігровий протокол матчу, що приніс золотий дубль футзалістам з Сільця-Журавників. Абсолютним чемпіоном Волині з футзалу став клуб «Гандикап».
Кращі гравці: Антон Калитка – Артур Волошин