Гра


5: 5

Удари по воротах:

19
:
14

Удари у рамку воріт:

12
:
9

Сейви:

4
:
7

Фоли:

2
:
3

Хомич/Попко




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська/Голоскоков




Про гру:

Ще після стартового матчу сезону 2021/2022 стало зрозумілим, що кадровий склад АСК «Забороль» лише дивом не зможе здобути золотий дубль в чемпіонаті Волині. В підсумковій таблиці П’ятої ліги Регулярної першості у чемпіона вражаючі показники. Дев’ять перемог з дев’яти. Різниця м’ячів +45. Забитих голів 64 і 19 пропущених, що на один пункт гірше за нинішнього суперника ФК «Кременець» по фіналу Абсолютного чемпіонату. Та й цей показник «підкачав» лише через то, що основною ігровою схемою заборольчан в усіх матчах сезону була гра з п’ятим польовим, роль якого виконував досвідчений Віктор Воробей. А за таких умов м’яч часто знаходить шлях до порожніх воріт, що у випадку із командою-чемпіоном не стало на заваді для вирішення турнірних завдань.
Після впевненої перемоги 9:2 в першому раунді фінального двобою тиждень тому, хіба що старий Хотабич міг би допомогти гостям відіграти шалений гандикап у сім м’ячів. Проте, бронзовий призер «регулярки» П’ятого дивізіону викидати білий прапор не збирався і на паркет ОДЮСШ вийшов із бажанням грати у футзал.
Вийшло це у гравців ФК «Кременець» доволі не погано. Вже на 2-й хвилині лідер атак гостей, а за сумісництвом капітан команди, Дмитро Стець точним ударом покарав чемпіонів за помилку в обороні – 0:1. За пару хвилин «червоно-чорні» могли суттєво розвинути стартовий успіх, але в першому випадку не зуміли замкнути передачу на дальній стійці, а пізніше влучили у стійку. Не забиваєш ти…Швидкий випад АСК і Петро Кушнір зрівнює рахунок 1:1.
Пропущений м’яч не збив наступальний порив гостей, і гарну академічну для футзалу атаку завершив кременчанин Богдан Репецький. Саме активний 12-й номер районної команди став героєм в епізоді на 10-й хвилині, коли автором дублю в ігровий протокол був вписаний Богдан Репецький. А на при кінець першого тайму додаткову інтригу в фінальний двобій привніс Олександр Кривина – 1:4.
По перерві після чоловічої розмови в таборі господарів хід гри дещо вирівнявся і гол заборольчанина Вадима Симоновича став логічним завершенням атакувального пориву АСК на початку другого тайму. За відсутності на майданчику накориснішого гравця П’ятої ліги за підсумками сезону Віктора Воробея, функції плеймейкера остаточно взяв на себе Петро Шелест, що дозволило вирівняти гру. Активний Вадим Симонович оформив дубль, а два тезки Сергій Березюк та Сергій Чоп дозволили чемпіону повернути звичну протягом сезону гольову перевагу 5:4. Щоправда, Олександр Кривина з ФК «Кременець» встановив підсумковий рахунок у вигляді бойової нічиї - 5:5. Але подвійний чемпіон ліги АСК "Забороль"!
Кращі гравці: Вадим Симонович - Богдан Репецький