Гра


2: 5

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Гра розпочалася в спокійному темпі. Команди подовгу розігрували м’яч, шукаючи слушної нагоди для взяття воріт суперників.
В такому ритмі більше контролювали м’яч гості, які поступово створювали більше гострих моментів.
Господарі чітко діють в обороні і при першій нагоді контратакують. В одній з таких контратак Олександр Терещук втік від своїх опікунів і відкрив рахунок гри.
Олімп після голу, наче від холодного душу нарощує темп і його атаки стають все небезпечнішими. Але воротар господарів раз по раз рятує власні ворота від неминучого голу. Чітко цементує захист Олександр Терещук і встигає асистувати своїм гравцям в атаці.
І все ж натиск гостей дався в знаки. Денис Гараган після чіткого пасу Михайла Лобоцького заганяє шкіряного в пусті ворота і зрівнює рахунок гри.
Через хвилину Михайло Лобоцький мав ще одну нагоду подвоїти рахунок, але його сильний удар за меж штрафного запустив м’яч поряд зі штангою.
За півтори хвилини до завершення тайму господарі отримали право на пенальті, за порушення правил воротарем, який чітко реалізував Олег Мартин.
Не пройшло і 30-ти секунд, як Денис Гараган мав би збільшувати рахунок, але на перешкоді його сильному удару стала поперечина воріт господарів.
Штурм воріт господарів продовжувався до кінця тайму, але безрезультатно. За мінімальної переваги господарів команди пішли на відпочинок.
З перших хвилин другого тайму господарі кинулися спасати гру і така тактика принесла їм успіх. Проявивши індивідуальну технічну майстерність, «накрутивши» трьох гравців гостей, Андрій Ойович зрівнює рахунок.
Цей гол стає черговим шоком для гостей і вони пішли на штурм воріт господарів, які змушені оборонятися.
Олександр Гараган в одній з атак пробиває воротаря господарів і виводить свою команду вперед.
Штурм воріт господарів наростає. За три хвилини до закінчення гри «дублем» відзначився напористий Олександр Гараган, засмутивши воротаря господарів.
Гості мали можливість щонайменше тричі вразити ворота, маючи стовідсоткові гольові моменти, але знову на висоті голкіпер Роман Кос.
І все ж, під завісу гри, досвідчений Олександр Гараган видав чіткий пас на Дениса Гарагана, який не схибив і поставив остаточну крапку, довівши до 5 лік забитих м’ячів у грі в воротах господарів.

Кращі гравці: Олександр Гараган – Андрій Ойович.