Гра


1: 3

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Господарі провели всю гру без жодних замін, але незважаючи на це, дали гідний бій своїм суперникам, які грали в 3 повноцінні зміни.
Але все по порядку. З перших з хвилин ініціатива за гостями, але першими могли відзначитися господарі. Н а 3-й хвилині Тарас Мазяр в одній з контратак мав би відкривати рахунок. Але воротар гостей Сергій Гапон відбив м’яч на кутовий.
Через хвилину Михайло Мазяр після прострілу Тараса Мазяра не влучив у пусті ворота гостей з 3-х метрів.
У господарів явно вирізнявся активними діями і індивідуальною технікою володіння м’ячем в атаках Тарас Мазяр, який встигав створювати небезпечні моменти як біля воріт суперників, так само і вдало допомагав своїм захисникам.
На 6-й хвилині гості отримали право на штрафний удар на лінії карного майданчика. Вдало розігравши м’яч, Федір Холодов з «п’ятачка» відкриває рахунок матчу.
Але гол не порушив стиль гри господарів і вони через хвилину після пропущеного голу мали стовідсотковий момент, щоб зрівняти рахунок. Тарас Мазяр отримав м’яч у відрив і пробив повз воротаря, але м’яч пройшов в міліметрах від бічної стійки.
Але вкотре спрацювало футбольне правило. На 11-й хвилині, після розіграшу кутового, вдало на добиванні зіграв Леонід Сташук і подвоїв рахунок.
Господарі не згідні з таким перебігом подій і шукали шляхи до воріт суперника. І це їм вдалося. За 7 секунд до завершення першого тайму гол у «роздягалку» записав на свій рахунок Тарас Мазяр, скорочуючи рахунок до мінімуму.
Другу половину зустрічі господарі розпочали активніше, стараючись відігратися. Всюдисущний Тарас Мазяр веде своїх товаришів в атаку.
Але господарі допускаються помилки при передачі м’яча і в одній з контратак Леонід Сташук робить дубль своїм голам у грі, забивши з кута у ближній від воротаря господарів кут.
Через хвилину аналогічний момент мав Тарас Мазяр, але цього разу воротар став на перешкоді м’яча, не давши себе обвести.
Не пройшло і хвилини, як Тарас Мазяр мав би відзначитися в чергове, ефектно перекинувши м’яч через воротаря, але знову не влучив у пусті ворота.
Гра в середині тайму вирівнялася. Далася в знаки втома господарів, які грали без замін, від оборони, а гості частіше мінялися, щоб зберегти темп гри.
За таким сценарієм пройшли останні хвилини зустрічі. Гості грали на утримання переможного рахунку, зупиняючи атаки господарів біля власного карного майданчика, а господарі шукали шпаринку у захисті суперника.
До кінця гри рахунок не змінився. Свисток арбітра зафіксував перемогу господарів з рахунком 3:1.

Кращі гравці: Тарас Мазяр – Леонід Сташук