Гра


4: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Луцька команда ФК «Вишків» у четвертий раз нинішнього сезону запросила на побачення представників Горохівщини з ФК «Міщани». Чемпіон «регулярки» у Четвертій лізі ще 11-го грудня вперше зіграла із своїм суперником в рамках четвертого туру, здобувши впевнену перемогу з рахунком 5:1. Районний колектив за підсумками одноколового турніру був 8-м, а тому у чвертьфіналах плей-офф Абсолютної першості грав з володарями золотих нагород. Перший раунд протистояння завершився бойовою нічиєю 5:5, а в матчі-відповіді луцька команда була переконливою - 6:1.
На шляху до півфіналу Кубку Мрії гості зуміли пройти АСК «Заброль» із зірковим Петром Шелестом після 7:7 в основний час. В серії шестиметрових ФК «Міщани» були бездоганними – 3:2. А «вишківці» в стартовому поєдинку розгромили другий «Колос» з Ківерець 10:1. У чвертьфіналах «омріяного» кубку на майданчику СК ВНУ колектив з Горохівщини впевнено розібрався з місцевим «Луцьк-Центром» 5:1, а футзалістам з обласного центру довелося добряче понервувати під час битви із ФК «Пірванче», де ігровий час завершився результативною нічиєю 3:3. Перші спроби пенальтистів були точними, і лише помилка «пірванчистів» на четвертому підході виявилася фатальною для юнаків.
У півфіналі ФК «Вишків» не став відкладати гольову справу в довгу шухляду і вже 8-й хвилині Богдан Венський елегантно завершив комбінацію партнерів влучним ударом, а за кілька хвилин його одноклубник Віталій Кулай збільшив перевагу до комфортних 2:0. Такий рахунок став підсумком першої половини гри.
Після відпочинку господарі майданчика спробували діяти з позиції сили і навіть дозволили собі долучати до атакувальних дій свого голкіпера. Проте, наступальний порив опонентів на першій хвилині другого тайму своїм голом, як здавалося, збив Олександр Пікуль – 2:1. Але, як зясувалося, успіх горохівчан лише роздратував опонентів, котрі швидко зробили заявку на загальну перемогу – 4:1. Спочатку Богдан Венський оформив дубль, а на 16-й хвилині курйозний автогол засмутив команду гостей.
На останній хвилині «міщанину» Дмитру Николайчуку вдалося забити другий гол своєї команди, але для виходу у фінал кубку Мрії цього виявилося за мало. Чергова розбірка між ФК «Вишків» та «Вадрусом» стає прикрасою сезону.
Кращі гравці: Богдан Венський – Дмитро Николайчук