Гра


1: 5

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

На бронзового призера П’ятого дивізіону ФК «Кременець» у півфіналі Кубку Мрії чекало серйозне випробування в особі віце-чемпіонів Регулярного чемпіонату Волині «Вадрус». Поступившись у чемпіонській гонці лише через результат особистої зустрічі з ФК «Вишків» команда «взуттєвиків» після відновлення сезону 2021/2022 продовжує боротьбу відразу за два трофеї – звання Абсолютного чемпіона області (з вищезгаданим «Вишковим») та Кубок Мрії, у фінал якого після перемоги над ФК «Міщани» 4:2 вийшов той самий… ФК «Вишків».
На початку кубкових випробувань ФК «Кременець» в драматичному поєдинку переміг з рахунком 4:3 другу команду луцького ФК «Респект», а лучани в 1/8-й святкували вікторію 5:2 після поєдинку з принциповим суперником – хорівською командою «Надія-3». На стадії 1/4-ї в СК ВНУ суперники за півфіналом здобули доволі впевнені перемоги. «Кам’яні» хлопці розбили мрії про Кубок Мрії луцької команди «Клевер Сторс» 6:2, а «Вадрус» переграв міцний колектив «Волинь Угринів» 7:5.
Після стартового свистка рефері Андрію Кальчику знадобилося лише 15 секунд аби «взуттєвими» повели у рахунку 1:0. Комбінація була розіграна як за нотами, що дозволило «Вадрусу» скинути стартове напруження та піти у наступ великими силами. ФК «Кременець» намагався шукати футзального щастя у швидких контр випадах та дальніх пострілах, але захист «біло-чорних» діяв бездоганно до 7-ї хвилини, коли Богдан Репецький зумів зрівняти рахунок. До цього в одному з епізодів стійка воріт зіграла за лучан, але в гольовому епізоді пас від Сергія Кулюка був ідеальним - 1:1.
Успіх додав настрою вже «червоно-чорним», котрі організували ще кілька небезпечних моментів, на які номінальні гості відповіли кількома «пушками» досвідченого Василя Лойко. «Четвірка» лучан на останній хвилині встиг ще зробити гольовий пас на дальню стійку, але партнер по команді тривіально не попав по м’ячу і бойова нічия стала підсумком першого тайму.
По перерві вже на першій хвилині другого тайму суперники обмінялися гольовими моментами, але «селект» оминав рамку воріт аж до 16-ї хвилини, що увібрала в себе дубль вищезгаданого Василя Лойко. Кращий гравець матчу спочатку завершив комбінацію партнерів, а згодом прямим ударом із штрафного збільшив перевагу. На біс Василь вирішив на 18-йхвилині потішити прихильників «Вадрусу» і черговий стандарт після фолу суперників завершився невідпорним пострілом у рамку через захисні редути господарів майданчика – 1:4.
З другим фіналістом Кубку Мрії після ФК «Вишків» все стало зрозумілим. А кращий гравець матчу Василь Лойко не бажав залишатися із хетриком за підсумками півфіналу, а тому на 23-й хвилині вписав своє ім’я , як автор покеру завершивши флангову перепасоку свої колег черговою «гарматою». Перемога 5:1і «Вадрус» прогнозовано крокує до фіналу.
Кращі гравці: Богдан Репецький – Василь Лойко