Гра


4: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Програму кубкової суботи 8 жовтня відкривали учасники півфінальної зустрічі в рамках турніру із символічною назвою Кубок Старту. Луцьке дербі «Мідас-2» - ФК «Дубнівська» навіть розпочалося трохи раніше запланованого ранкового часу через те, що у складі «античної» команди переважна кількість гравців є батьками молодят з команди «Мідас-Юніор», яка з десятої ранку в СК ВНУ мала взяти участь у дитячому «Ярмарку футзалу». Тому на паркеті ОДЮСШ все розпочалося у швидкому темпі. Ігровий тонус скоріше набрали номінальні гості, організувавши кілька небезпечних комбінацій. «Волошкові» ж прокинулися від сну трохи пізніше і перший по справжньому небезпечний момент, коли м’яч після потужного пострілу з лівого флангу атаки пролетів біля рамки, стався через 5 хвилин після стартового свитка. Проте, кілька епізодів біля воріт господарів цілком могли завершитися взяттям воріт, але Василь Сачковський е дозволив землякам відзначитися бодай одним голом.
Шоста команда П’ятої ліги проти четвертого клубу Шостого дивізіону до очної півфінальної зустрічі прокрокували доволі впевнено. Підопічні Юрія Павельчука ще зимою в СК «Арена Спорт» обіграли «Гандикап» 4:1, а минулих вихідних вже у СК ВНУ виявилися сильнішими за віце-чемпіонів свого дивізіону з команди «Грифон» - 5:2. Колектив із назвою однієї із старіших вулиць Луцька на першому етапі обіграв ФК «Гірка Полонка» з рахунокм 2:0, а минулої суботи ФК «Дубнівська» в луцькому дербі переміг «Татрафан» 3:1.
Час першого тайму спливав, а на табло ОДЮСШ горіли нулі. Голкіпери команд-претендентів на фінал кілька разів відверто виручали своїх колег після помилок у захисті, а польові гравці так і не зуміли вписати в ігровий протокол імена авторів голів. За сухої нічиєї суперники пішли на відпочинок.
По перерві перше гольове авторство на 30-й секунді другого тайму оформив Давид Бабич і «Мідас-2» вийшов вперед 1:0.
У відповідь «червоно-чорні» розписали кілька класичних багатоходівок, але захист «античних» не менш академічно заблокував ці спроби. І тут підопічні Юрія Павельчука остаточно прокинулися і під яскравими променями осіннього дня зробили 18 хвилину зустрічі насправді фатальною для хлопців з Дубнівської. Спочатку після удару Романа Голяна «селект» рикошетом від каркасу воріт знайшов шлях до сітки воріт гостей, а згодом забивний Олександр Грицюк своїм пострілом зробив заявку на перемогу – 3:0.
Логічним кроком в даній ситуації з боку ФК «Дубнівська» стала поява на майданчику п’ятого польового гравця, що відразу збільшило кількість небезпечних моментів біля воріт опонентів, але це не завадило автору першого голу у матчі та кращому гравцю поєдинку Давиду Бабичу оформити дубль та практично виписати путівку «Мідасу-2» до фіналу. Все що змогли суперники за невеличкий останок часу це скоротити відставання у рахунку. Перший гол престижу організував кращий гравець матчу у складі гостей Богдан Кононець, а останнє взяття воріт на останніх секундах запротоколював Дмитро Лисик – 4:2. «Античний» колектив у гарному гуморі поїхав вболівати за своїх юних вихованців, аби згодом отримати інформацію про те, що у фіналі їм доведеться помірятися силами із ФК «Ветеран Струмівка».
Кращі гравці: Давид Бабич – Богдан Кононець