Гра


7: 3

Удари по воротах:

10
:
6

Удари у рамку воріт:

6
:
5

Сейви:

5
:
5

Фоли:

5
:
1

Журибіда/Леончук




Хронометрист / Делегат:

Журибіда/Журибіда




Про гру:

Два добре знайомих дружніх колективи на чолі з гарними товаришами Валерієм Івахненко та Олександром Терещуком вийшли на паркет ОДЮСШ аби остаточно завершити важкий сезон 2021/2022 матчем-відповіддю Cake Cup №2. Минулих вихідних зустріч відклалася до останньої неділі жовтня через ракетний удар по обласному центру. В першій «солодкій», ще місяць тому, зустрічі «Олімп» впевнено переміг з рахунком 5:2 і на вирішальну зустріч виходив у ролі фаворита. Тим більше, що кадрове поповнення «античних» дозволяє з оптимізмом дивитися на майбутнє клубу. Нажаль ХФК «Фімімам» через об’єктивні причини пропустить ювілейний 15-й сезон АМФВ, але на останок був налаштований дати фінальний бій та спробувати скоштувати смачного призового тортика.

Проте «олімпійці» не збиралися втішати суперника за втішним фіналом, даруйте за тавтологію, а з перших хвилин запропонували справжню чоловічу боротьбу. Луцьке дербі в неділю 30 жовтня відкривало програму заключних поєдинків минулого сезону та стало своєрідною преамбулою старту сезону 2022/2023.

Чи варто братися до футзального бенкету довжиною у пів року (як мінімум) з десерту у вигляді торту? На це питання гурмани з «Олімпу» дали відповідь лише на 2 хвилині, коли забивний Олександр Гараган ударом впритул забив перший м’яч господарів під емоційні вигуки на трибуні талісмана команди Михайла Кардаша. А до цього моменту серйозну налаштованість на переможній результат продемонстрували гравці «Фіміаму». На 30-й секунді Юрій Мартинюк з лівого флангу атаки низом по більярдному відправив «селект» у дальній кут.

Після того, як рахунок став нічийним 1:1 кількість атак реально збільшилася і обидва суперника з величезним бажанням шукали щастя біля чужих воріт. В обміні гострими випадами більш вдалими виявився «олімпійський» дует Михайло Лобоцький-Олександр Гараган. Перший зробив на 9-й хвилині другий у матчі вдалий асист, а 17-й номер оформив дубль.

На 11 та 12-й хвилині прийшов час індивідуальної майстерності. Спочатку соло у виконанні Сашка Гарагана зафіксувало хет-трик, а за мить  Роман Костюкевич з лівої зони атаки підсумував перший тайм – 4:1.

Друга половина гри набула більш статистичного характеру, адже питання щодо власника чудового торту було вже не на порядку денному. Невгамовний Олександр Гараган вже у дебюті другого тайму зробив «покер» і тим самим виконав командну норму в п’ять м’ячів «Олімпу» з огляду на результат першої гри. Проте окрім громадської діяльності «сімнадцятка» господарів на 16-й хвилині забив свій п’ятий гол і рахунок став 6:1.

Гольову естафету завершального в історії АМФВ міні-турніру Cake Cup перехопили гості, яким вдалося скоротити відставання у рахунку до трьох пунктів – 6:3. Спочатку досвідчений Андрій Ойовович майстерно розібрався в гольовому епізоді, а трохи згодом наставник «Олімпу» Валерій Івахненко зрізав м’яч у сітку власних воріт, вписавши в ігровий протокол подію під назвою «автогол» та стримавши слово перед одноклубником Володимиром Гонтарем щодо забитого голу в зустрічі.

Остаточним рахунком «солодкої» зустрічі став результат 7:3, що був забезпечений племінником кращого гравця матчу Денисом Гараганом, який бився у матчі як лев з мрією про взяття воріт. Красень тортик піднявся над головою очільника «Олімпу» і колектив відправився святкувати завершення сезону 2021/2021.

Кращі гравці: Олександр Гараган – Юрій Мартинюк