Гра


4: 2

Про гру:

 

Луцьке дербі в рамках «Ярмарку футзалу» амбітні «Олімп» та «Мотор» розпочали більш, ніж активно і вже до 4-ї обмінялися голами. Спочатку Олег Ворон із заводської команди, який в стартовому поєдинку турніру захищав ворота, не розгубився на ударній позиції. А згодом Сергій Шостак забив за «олімпійців» технічно перегравши голкіпера.

Не зважаючи на різницю у дивізіонах та рейтингу передсезонні випробування готовності до сезону відбувалися у рівній боротьбі. Змінити рахунок суперникам вдалося за рахунок пенальті у ворота господарів. Моторний парубок Мирослав Влащук з точки виконав все бездоганно і відверто розчарував тим фактом незмінного талісмана та ультра фаната Михайла Кардаша, котрий традиційно активно підтримував із прапором на трибуні своїх улюбленців. Рахунок 1:2 підсумував події першої половини гри.

По перерві підопічні Валерія Івахненка за рахунок швидких комбінаційних дій притисли суперника до власного карного майданчика і на 15-й хвилині досвідчений голеадор Олег Мартин майстерно розібрався в гольовому епізоді – 2:2.

Поступово ініціатива остаточно перейшла до «олімпійців», які марнували епізод за епізодом, а «Мотор» відповідав рідкими, але доволі гострими випадами. Кілька разів футзалісти в чорній формі лише дивом не зуміли вразити рамку воріт Івана Семенюка. Господарі докладали максимум зусиль аби схилити шальку терезів успіху на свій бік, але «селект» вперто не хотів потрапляти у рамку. На допомогу господарям за чотири хвилини до фінальної сирени прийшов автогол і рахунок став переможним 3:2 на користь «біло-блакитних». Закріпити успіх за кілька хвилин вдалося Михайлу Семенюку, який поставив остаточну крапку в дебютному «ярмарковому» поєдинку.

Кращі гравці: Сергій Шостак – Мирослав Влащук