Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна




Про гру:

Після закінчення другого матчу Суперліги сезону 2022/2023 в дитячій футзальній лізі Волині приз кращого гравця цілком заслужено опинився в руках маневичанина Назара Каращука. Не секрет що в U-13 дівочі команди мають можливість використовувати гравців на два роки старших за своїх візаві-хлопчаків. Такий гандикап дозволив дівчатам з клубу «Ладомир» вирвати у стартовому поєдинку мінімальну перемогу з рахунком 2:1.

Проте, п’ятий номер з команди ДЮСШ навіть після фінального свистка не хотів миритися із поразкою. Мокрий як хлющ Назар віддав на майданчику все для перемоги, відпрацьовуючи і в захисті й в наступі. Наші вітання номінанту.

А доля протистояння звітного поєдинку вирішилася ще у першому таймі наприкінці першої третини ігрового часу активна Вікторія Савкіна відкрила рахунок. До радісних емоцій хлопчаків привів епізод на 9-й хвилині, коли Денис Колбасюк  переправив «селект» у ворота «Ладомира». Але вікторію у напруженому протистояння, як з’ясувалося після фінального свистка принесла вищезгадана Вікторія, яка попри тавтологію принесла перемогу дівочому колективу.

Щоправда, попереду довга турнірна дистанція, що зможе подарувати учасникам ДФЛВ чимало емоцій як із знаком плюс, так зі знаком мінус. Саме за це ми й любимо футзал.