Гра


4: 2

Про гру:

 

Другою грою стартового першого туру у Другій Лізі стала зустріч між хлопцями з Вишкова та третьою командою "Надії", з славетного футзального села Хорів, бувшого Локачинського району. Команди з нього вже багато років завдяки великому поціновувачу футзалу Віктору Ревку беруть активну участь практично у всіх змаганнях під егідою АМФВ ,і завжди борються за найвищі нагороди у своїх дивізіонах. Завдяки рейтингу у цьому "воєному чемпіонаті" доля команд буде визначатися у Другій лізі, і всі впевнені що команди поборються до кінця, для того щоб приміряти один з комплектів нагород.
 Поєдинок розпочався досить обережно. Жоден з суперників не спішив форсувати подій, надіючись в першу чергу надійно відіграти у захисті, та підловити опонента у швидкій контратаці.
 Першому це вдалося гравцю "Вишкова" Віталію Кулаю, на що практично одразу відповів "надієвець" Валерій Матвіїв, і команди почали грати як кажуть " з нуля" . Як не намагались опоненти збільшити свою матеріальну перевагу у першому таймі, зробити цього їм так і не вдалося.
 Другу половину зустрічі активніше розпочали гравці "Надії" , що і вилилося у м'яч Олега Островського та змусило суперника грати набагато активніше для того щоб зрівняти рахунок. Колектив у "чорних струях" великими силами пішов в атаку і зумів за допомогою Іллі Грушецького зрівняти рахунок.
 Після цього розпочалась справжня "футзальна заруба" . Жодна з команд не хотіла поступатись і вела боротьбу на кожному клаптику майданчика. Всі з нетерпінням чекали на м'яч, на який обидва колективи награли стовідсотково . І він таки побував у воротах номінальних гостей після влучного пострілу всюдисутнього Іллі Грушецького. Продовжив його переможну ходу Віталій Кулай, який і поставив кінцевий переможний рахунок для своєї команди.
Кращі гравці:  Ілля Грушецький - Валерій Матвіїв