Гра


1: 3

Про гру:

Дебютною зустріччю у ювілейному 15 сезонні АМФВ у Вищій лізі стала гра між " старожилами" Волинського футзалу - другою командою "Надії" , та ще донедавна колективу який довший час представляв Волинську Суперлігу- Горохівський " Кураж". Жодна з команд не збиралася " довго запрягати" в турнірних перегонах і вже з першого туру прагнули показати себе з найкращої сторони.

 Розпочався поєдинок зі швидкого м'яча "Надії" , автором якого став Віталій Марчук, що змусило " горохівських россо- нері" одразу іти відіграватися. Та на заваді цьому став захист та воротар синьо- білих. Далі - більше. Все той же Віталій Марчук зумів за допомогою рекошета збільшити перевагу номінальних гостей, і команді Ігора Гладуна стало вже зовсім не переливки. Та "Кураж" завжди був бойовою командою, що грає до кінця, і колектив ціною великих зусиль зумів м'ячем Назарія Стебельського дещо вирівняти ситуацію, та всеж на перерву команди пішли при мінімальній перевазі гравців з Хорова. 
 Другий тайм розпочався з класного дальнього удару Євгена Редьковича і команда з локачинщини збільшила свою перевагу. Після цього почалася справжня "заруба", де жоден з суперників не хотів поступатись, і боротьба була на кожному клаптику майданчика. Небезпечні моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої з команд та "Селект" вперто не хотів попадати в ворота жодної з команд. Так в напруженій боротьбі і закінчилася ця гра, перемогу в якій святкували гравці з "Надії 2" .
 Кращі гравці: Назарій Стебельський- Віталій Марчук