Гра


3: 3

Про гру:

 Другою грою першого туру у Вищій лізі стала зустріч між представниками Копачівського "Торпедо " та " залізнодорожниками" з Ківерець. 

 Суперники завжди були " міцними горішками" для будь-якого колективу, тож сьогоднішня гра очікувалась цікавою та змістовною. 
 Опоненти обережно розпочали цей поєдинок. Жодна з команд не спішила бігти вперед, намагаючись контролювати м'яч, та грати " до вірного" . Колективи створювали небезпечні моменти, та надійно діяли захисні ланки та " стражі воріт".
 Швидко плинув час, а м'ячів все не було і не було. Та все ж в кінці тайму " торпедівець" Сергій Віхрук зумів влучним пострілом пробити воротаря "Локомотива", і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі біло-чорних.
 Такий перебіг подій точно не входив в плани хлопців з Ківерець, і другу половину вони розпочали зі своїх атак, намагаючись зрівняти рахунок. Та тут зіграло правило "пішли в атаку, а попали у полон". В одній з гострих контратак підопічні Анатолія Мищука зуміли підловити своїх суперників і його команда змогла збільшити рахунок. Це дуже добре повпливало на колектив з Рожищенщини  , і вони стали почуватися вже більш розкуто, та впевнено.
  Але салатово- чорні не збирались здаватись і великими силами кинулись відіграватися, та змогли таки м'ячами Олександра Гезуна та Тимофія Денисюка зрівняти рахунок. В кінці гри команди обмінялися м'ячами, авторами яких стали Сергій Віхрук, та Роман Веселуха і арбітри зафіксували нічийний бойовий результат своїм фінальним свистком.
 Кращі гравці: Сергій Віхрук - Олександр Друкачук