Гра


1: 3

Про гру:

 

Склад учасників змагань у Другій лізі зазнав істотних змін і передбачити призову трійку до старту сезону було доволі проблематично. Шість-сім колективів, принаймні на папері, виглядають цілком собі претендентами. І двоє з них зустрічались у звітному поєдинку. Попри очікування гра не була «академічною», обидві команди продемонстрували хороші швидкості, змістовний футзал і протримали інтригу протягом усього матчу. Більша частина складу «поважних» пограли минулого сезону у Суперлізі, а «ветерани» без перебільшення можуть вважатися самою досвідченою командою чемпіонату. Тому, обидва колективи, не зважаючи на доволі активну гру, перш за все дуже уважно діяли в захисті і не дозволяли суперникам виходити на ударні позиції. Та наприкінці першої половини таки з’явилися голи. Рахунок у матчі відкрили номінальні господарі – Іван Сидорук потужно вистрілив з-під захисника і «Select» влучив точнісінько у лівий верхній кут воріт Сергія Подопригори. Та «Респект-2» недовго був попереду, гостям нарешті вдалася гарна «двоходівка», Петро Шелест вискочив сам на сам і без роздумів увігнав м’яч у сітку.

По перерві гра на рівних продовжилася, що менше часу лишалося до завершення зустрічі, тим активніше і наполегливіше команди намагалися схилити шальки терезів на свою користь, але захист в обох діяв надійно, а постріли з далеких дистанцій ставали легкою здобиччю голкіперів. І коли здавалося, що поєдинок так і завершиться справедливою нічиєю Андрій Главацький наважився на індивідуальний прохід, що стало повною несподіванкою для суперників. Обігравши двох опонентів, Андрій опинився на ударній позиції і не схибив. «Респект-2» одразу випустив п’ятого польового гравця, але успіху не досяг, а гол у порожні ворота у виконанні Петра Шелеста остаточно вирішив долю матчу.

Отож, «Володимирівка Ветеран» у непростому протистоянні бере 3 важливих залікових бали, а «Респект-2» продемонстрував гарну гру і тепер намагатиметься якнайшвидше надолужити втрачене.

Кращі гравці: Іван Сидорук – Петро Шелест