Гра


3: 2

Про гру:

 

Обидва колективи цього сезону підвищились у класі і мають усі шанси розвинути успіх, оскільки склад учасників у Першій лізі підібрався доволі рівний і кожна команда здатна приємно здивувати своїх шанувальників. З перших хвилин поєдинку гравці ФК «Трейдерс» продемонстрували твердий намір вдало розпочати сезон. Вони більше володіли м’ячем, більше комбінували та загрожували воротам Андрія Стефановського. Втім, склад номінальних господарів зазнав істотних змін і було помітно, що гравці ще не «притерлися» один до одного і команда поки не справляє враження єдиного механізму, як це було минулого сезону. До того ж, «West Side» діяв у захисті впевнено, а Андрій Стефановський у рамці видав кілька ефектних сейвів. Тому, не зважаючи на усі зусилля господарів, нулі на табло трималися майже весь перший тайм. Більш того, перед самою перервою «трейдерси» прогавили контратаку суперників і Михайло Бачинський переграв Олександра Шпарука.

По перерві «Трейдерс» доволі швидко відновив рівновагу – Сергій Трофимчук отримав м’яч поблизу воріт, відтіснив корпусом захисника і впритул розстріляв рамку. Це помітно покращило настрій господарів і дозволило їм діяти більш розкуто. І невдовзі вони вже були попереду – класна швидка атака, ідеальний пас Олександра Потурая і Олександр Терещук в дотик переправляє «Select» у сітку. «Трейдерс» продовжив тиснути і лише диво, воротар суперників та кілька разів каркас воріт не дозволили «чорним» збільшити свою перевагу. Що трапляється, коли команда не реалізовує кілька хороших нагод поспіль? Правильно, «обрізка» у простій ситуації, Михайло Бачинський перехоплює м’яч, виходить сам на сам і влучним ударом зрівнює рахунок. «Трейдерс» помчав вперед і за 2 хвилини до фінальної сирени таки зумів вирвати перемогу – герой матчу Сергій Трофимчук вдало підставив ногу під простріл Дмитра Оляницького.

Отож, «Трейдерс» в напруженій боротьбі здобуває 3 очка, а «West Side» продемонструвавши характер і вміння грати на контратаках таки не зміг зачепитися бодай за нічию.

Кращі гравці: Сергій Трофимчук – Михайло Бачинський