Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

 

Програму першого туру Четвертої ліги чемпіонату Волині з футзалу закривало протистояння дебютантів обласної першості – так, «Респект» цього сезону розрісся до третьої команди шляхом залучення перспективних юнаків, що попереднього сезону виступали у дитячих змаганнях. А змагатися в першому матчі їм довелося проти другої команди «БусМаркета», «основа» якого незадовго до цієї зустрічі надихнула колег розгромною перемогою над «Олімпом».

Починалося все для «Поважних» не дуже просто – граючому президенту клубу Андрію Ткачуку доводилося не раз рятувати ворота після атак суперників. Утім, у середині першого тайму «біло-сині» зуміли перехопити ініціативу в грі. Причому не просто перехопити – а й перетворити її у комфортну перевагу в рахунку завдяки «дублю» Олександра Кухти – 2:0! До завершення першого тайму залишалися якісь секунди, однак прямісінько перед перервою Андрій Ткачук, втративши м’яч біля власних воріт, позбавив гольової можливості суперника. Підсумок – червона картка та пенальті, який переконливо реалізував Іван Сугак – 2:1!

Цікаво, що після перерви у воротах «Респекта-3» Андрія Ткачука у рамці змінив його син Лука-Іван. Щоправда, для гарної історії династії у складі номінальних господарів майданчика потрібно було ще витримати тиск «пораненого» суперника, який на 17-й хвилині таки домігся свого – Назар Яким’юк так тішився важливому голу, що за зняту футболку отримав ще й жовту картку – 2:2. «Біло-сині» воліли знову вийти вперед у рахунку, тож справу в свої ноги взяв досвідчений Андрій Тучкевич, якому вдався потужний удар з лівої прямісінько у дальній кут воріт опонентів – 3:2! Утім, гравці «БусМаркета-2» дочекалися свого емоційного підйому – спочатку Петро Хімейчук, а потім знову Назар Яким’юк перевернули гру з ніг на голову своїми забитими м’ячами – 3:4! Вперше за матч вийшовши вперед у рахунку, номінальні гості поєдинку так і не відпустили своєї переваги та більше не дозволили суперникам змінити цифри на табло, завершивши вольовим успіхом дуже емоційний дебютний матч у чемпіонаті Волині з футзалу!

Кращі гравці: Олександр Кухта – Назар Яким’ю