Гра


8: 4

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Представники минулорічної П’ятої та Шостої ліг сезону 2021/2022 завдяки рейтинговим колізіям та об’єктивну відсутність через військовий стан низки команд в ювілейному 15-му чемпіонаті Волині в дебютному поєдинку зійшлися в рамках поєдинку Третього дивізіону. Минуло року «хлібопіки» з другої команди суперлігового клубу Волині фінішували за крок до п’єдесталу пошани «регулярки», а перед самою війною 20 лютого припинили участь у плей-офф на стадії чвертьфіналів. А їх суперник «Мотор» у Регулярній першості зайняв 5 місце, дійшовши в «абсолютці» до півфінального етапу.

«Теремнівці» після великої паузи та в додаток із запізненням через повітряні тривого в неділю повернулися до футзальногої справи в традиційному складі, а «Мотор» добряче прогрівся минулого тижня на турнірі «Ярмарок футзалу», згадавши про нюанси гри 5х5.

Звітний поєдинок став справжнім бенефісом гравця, який став справжнім MVP. Досвідчений Назар Лич окрім не першого в кар’єрі хет-трику ще двічі асистував своїм партнерам, заклавши фундамент стартової перемоги «Теремно Хліб» з переконливим рахунком 8:4. Хоча після завершення першого тайму, де був зафіксований нічийний результат 2:2, ще нічого не свідчило про вікторію «хлібопіків». Більше того, в дебюті поєдинку гол Вадима Романюка зкоманди «авіазаводу» дарував оптимізм саме команді номінальних гостей. А коли кращий у складі «Мотора» Сергій Грушецький подвоїв рахунок та почав оформлювати підсумковий дубль, прихильники «людей у чорному» могли сподіватися на перемогу своїх улюбленців.

Але коли за гольову справу взявся вищезгаданий Назар Лич спортивна вдача остаточно відвернулася від «мотористів». В другій половині гри на майданчику СК ВНУ домінували «хлібопіки», яким вдалося розпочати сезон 2022/2023 з перемоги.

Кращі гравці: Назар Лич – Сергій Грушецький