Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Цікавий матч завершував недільну ігрову програму в спорткомплексі ВНУ ім. Лесі Українки. У попередньому сезоні команди виступали у різних лігах – «Покров» до останнього боровся за звання Абсолютного чемпіона П’ятої ліги, поступившись лише у фіналі плей-офф, а «Дубнівська» також непогано провела свій дебютний чемпіонат у змаганнях АМФВ, діставшись до півфіналу плей-офф Шостої ліги.

Сам поєдинок вийшов непередбачуваним і дуже наповненим чудовими забитими голами. Розпочали «шоу-програму» гравці «Дубнівської», а саме Андрій Захарчук, який помітив, що голкіпер суперників вийшов з воріт, і від власної карної зони закинув «подарунок» за комірець Станіславу Супруну – 0:1! Гол цей тільки додатково завів команду священників, яку, до речі, цього сезону поповнило одразу декілька гравців «Вуд Еко Буду» з Олики – хлопців із досягненнями у Вищій лізі чемпіонату Волині. Утім, повернення «Покрова» у гру організували не вони, а Павло Шматюк, який спочатку скористався пасом Павла Видрича, а потім завершив уже свій сольний прохід ударом з носка прямісінько у нижній кут воріт суперників – 2:1! Не минуло й хвилини, а рахунок знову став рівним – тепер уже Сергій Доскун продерся крізь двох опонентів та проштовхнув «кулястого» повз воротаря – 2:2! Саме з таким бойовим рахунком команди пішли на перерву в грі.

У другому таймі ініціатива на майданчику, здавалося, повністю перейшла на бік «Покрову». І це дало свої плоди – спочатку екс-гравець «Вуд Еко Буду» Андрій Шокало чудовим ударом зняв павутину з дев’ятки воріт номінальних гостей, а потім дуже схожий маневр вдалося зробити і його партнеру по команді Сергію Ліщуку – 4:2! До завершення гри залишалося трохи більше трьох хвилин, і здалося, що саме гравці «Покрова» підуть з майданчика переможцями. Утім, гравці «Дубнівської» здаватися не хотіли й домоглися свого. Спочатку надію своїй команді голом подарував Ігор Найдюк, а менш ніж за хвилину дубль ударом в дальній кут оформив Андрій Захарчук – 4:4! На останніх секундах зустрічі «Покров» все ж мав шанс вирвати перемогу, однак Олег Равський виніс м’яч з воріт, врятувавши команду від поразки! Видно, останній матч волинського футзального уік-енду таки повинен був завершитися бойовим миром!

Кращі гравці: Павло Шматюк – Сергій Доскун