Гра


1: 6

Хронометрист / Делегат:

Щербик/ Ройко




Про гру:

 

‘Зоря’ вже мала нагоду показати свої здібності у матчі з ‘Олімпією’ отримавши над ними перемогу, та чи покажуть вони такі ж результати зустрівшись із сильнішим суперником? Це нам доведеться дізнатися тут і зараз.

Матч лише розпочався та ми вже можемо відмітити найактивніших учасників волинської команди. Киричук Роман щойно розпочавши гру робить спробу удару по воротах суперника, що на жаль не завершується успіхом, та вже через хвилину, почате 23 номером вирішує завершити гравець під номером 33. Петров Владислав, вирвавшись вперед точним ударом заганяє м’яч у ворота рівненських гостей. Четверта хвилина гри  і трибуни вдруге вибухають гучними оваціями виноватцем яких стає, вже відомий нам, 23 номер Киричук Роман, який не полишивши надії, змінює рахунок на 2:0.

Неможливо заплющити очі на міцний командний дух ‘Зорі’, що незважаючи на пропущені м’ячі і сонливість воротаря продовжували спроби на завоювання першості у матчі.

Свисток арбітра. Другий тайм, котрий починається зі зміни числа на ігровому табло у користь волинян. Таку радість команді приносить хлопчина, який має всі шанси на звання найкращого гравця, бо саме він-Петров Владислав забиває свій другий гол і радує тренера числом 3:0.

З неймовірною швидкістю події починають розвиватися з середини другого тайму. 'Зорі’ таки вдається вивести волинян із ладу і Оліферчук Денис, користуючись нагодою, відпарвляє шкіряного у ворота волинян. Та розгубленість триває не довго і вже через хвилину Петров Владислав завдяки відмінній гольовій передачі Киричука забиває свій третій м’яч. Та й четвертий не змушує довго на себе чекати,  адже вже через хвилину у ворожих воротах опиняється 4 гол від Петрова.

Так під вражені, але задоволені крики публіки Петров Владислав отримує звання найкращого гравця, а табло показує впевнену перемогу Волині з рахунком 6:1