Гра


0: 1

Про гру:

 

У Своєму дебютному поєдинку в рамках 15-го ювілейного чемпіонату області колектив із Демидівки в СК ВНУ минулих вихідних ледь не створив сенсацію в матчі з амбітним «Атлетиком» із Млинова, але у підсумку поступився 9:5, дозволивши опонентам зробити камбек. Тепер у черговому рівненському дербі на Волині. Цього разу до ФК «Стир» у зал ОДЮСШ завітав «Камаз-Агро», який минулих вихідних за адресою: м.Луцьк, вул. Шевченко, 3 здобув перемогу 3:1 у протистоянні з швидким та амбітним ФК «Пірванче». Вдруге поспіль на бронзового призера минулорічної Третьої ліги чекав іспит фаворитом в особі володарів бронзових нагород в Першому дивізіоні за підсумками «регулярки» та віце-чемпіонів Абсолютної першості за підсумками сезону 2021/2022. До речі, попередній суперник «річників» з Млиніва святкував свої минулорічні титули в Другій лізі.

Емоції попереднього поєдинку між Кременцем та Заборолем можливо завдяки торсіонним полям перекинулися на дебют звітного матчу,де арбітрам кілька разів довелося зупиняти гру, аби вгамувати емоції суперників. А перевищення критичної кількості фолів з боку «камазівців» навіть перетворилося в дабл-пенальті за хвилину до завершення. Хоча, своїм шансом зрівняти рахунок та оформити психологічно важливе взяття воріт голом у роздягальню активному  Андрію Місюкевичу не вдалося. Відпочивати команди пішли за мінімальної переваги «Камаз-Агро», де Віктор Мойсіюк своїм моментом та 7-й хвилині скористався на 100%.

По перерві гра розбилася на окремі епізоди. А яскравою прикрасою поєдинку став удар ножицями через себе у виконанні традиційно зарядженого на голи Тарлана Гаджиєва. Але голкіпер «річників» зіграв на відмінно. За дві хвилини до фінального свистка футзалісти з Острожця знову виконали норму в п’ять фолів, але другого шансу супернику пробити з десятиметрової позначки не дали. Матч так і завершився мінімальною перемогою фаворита, який не вперше у своїй футзальній історії виступів у чемпіонатах Волині опанував верхні щаблі турнірної таблиці.

Кращі гравці: Едуард Хрипа – Іван Левчук