Гра


4: 2

Про гру:

 Ще одна зустріч команд, які добре знайомі одна з другою не тільки по футзальних баталіях, а й неодноразовими протиборствами в дворовому футболі на відкритих штучних майданчиках. В минулому сезоні обидва колективи змагались в регулярці в рамках 2-ї ліги. Причому команда Traders в напруженій гонитві змогла вибороти срібні нагороди, а теплопостачальники хоча й  не змогли потрапити до медальної трійки, проте почувалися в регулярці досить впевнено і пристойно, відставши від своїх сьогоднішніх опонентів лише на 4-очки і посівши 5-місце. А от в очних дуелях останніх років підопічним Ярослава Русина невезло---- в минулому сезоні нищівна поразка 1:9, в позаминулому----не менш приємні 1:6, а тому потрібно було вже змінювати цю неприємну тенденцію.

    Перша половина зустрічі пройшла практично в рівній боротьбі, яка точилась по-черзі то біля одних, то біля інших воріт, але по-справжньому гострих моментів було обмаль. Лише під завісу 1-тайму команди обмінялись голами. Спочатку Олександр Терещук на "п'ятачку" перед воротами досить каверзно з розворотом приймав м'яч і той по-зрадницьки для воротаря гостей Сергія Запорожця прошмигнув в сітку воріт. Але за  декілька хвилин Луцьктепло відповіли своїм опонентам на паркеті не менш несподіваним голом----це їх  досвідчений ветеран Василь Єфімчук був нагорджений забитим м'ячем за свою цілеспрямованість і величезне бажання відзначитись.  Ось і екватор зустрічі, по ходу поєдинку можна впевнено сказати, що сьогодні розгрому не буде, а доля переможця буде вирішуватись до самої фінальної сирени.
      Ці прогнози почали втілюватись в реальність вже з початком 2-ої половини, коли на кожен небезпечний  випад   гравців у зелених манішках, команда в чорній екіпіровці відповідала не менше гострими атаками. За якихось 5-хв ці  "гойдалки" втілились у забиті м'ячі----команди знову почергово розписалися в воротах одна одної. Спочатку Дмитро Оляницький вивів вперед "Traders", а згодом Юрій Матвійчук точним пострілом втілив у гол передачу Вадима Павлюка. За 5-хв до фінальної сирени господарі втретє у зустрічі вийшли вперед----це Михайло Брагінець результативно  завершив швидку атаку своїх партнерів. В ендшпілі зустрічі емоції на паркеті кипіли, обидві команди часто фолили і за дві з половиною хвилини до завершення поєдинку господарі напрацювали на 5-фолів!!! Але тут їм на допомогу прийшов красень-гол їх невтомного нападника Трофимчука Сергія, який в справжній чоловічій силовій боротьбі поборовся до кінця з захисниками тепловиків і елегантно перекинув  "кругленького"  над  їх воротарем. Гості  кинулись спасати бодай нічию і за якусь мить доля дала їм шанс відновити інтригу----6-й фол у "Трайдерса" і дабл-пенальті в їх ворота. На жаль нерви та втома в кінці матчу завадили досвідченому Василю Єфімчуку реалізувати удар з 10м-позначки, "16-й" номер пробив низом рядом з стійкою, що додало натхнення їх суперникам, які  вже не віддали цю гру. Дуже важка, але  заслужена звитяга  Traders , яка продовжує їх переможну ходу.
Кращі гравці: Трофимчук Сергій - Тачинський Сергій