Гра


3: 2

Про гру:

 Заринувшись у статистику, виявився досить цікавий факт, що це була  1-а очна дуель між агроматівцями та 2-ю командою динамівців в рамках регулярки. Команда Агромат неодноразово перетиналась з 1-ю командою Динамо в різних лігах волинського футзалу та інших турнірах під егідою  АМФВ, а от з командою Динамо-2 протистояння відбувались лише в рамках  AGROMAT  CUP. Причому статистика  протистоянь суперників була явно на боці динамівських команд, але в основному з мінімальними перевагами, що свідчить про то конкурентну боротьбу. Минулий сезон команди провели в різних лігах та з різним успіхом.Команда  "Агромату" до останніх турів вела боротьбу якщо не за чемпіонство вищої ліги, то за призову трійку----це точно! Але не заладилась кінцівка сезону в підопічних Андрія Кристича і в підсумку лише 5-е місце в регулярці. Після  невдалого фінішу команда вже не змогла зібратись з силами на ігри плей-офф, де розгромно в суху була розбита своїми сусідами в турнірній таблиці з  "Неріс-Авангарду", а згодом на початковій стадії вилетіла і з кубкових баталій.

    Команда Динамо-2 в минулорічній 1-й лізі явно не входила до переліку  фаворитів регулярки, а от в кубкових битвах динамівці проявили характер, де дійшли до фіналу змагань і лише в вирішальній битві мінімально  поступились футзалістам  КроШу.
   В 1-му турі нинішньої вишки в команд також діаметрально-протилежні результати----агроматівці в напруженій боротьбі поступились Акценту, а динамівці здобули вольову перемогу над авангардівцями.Нас очікувала цікава боротьба на паркеті і вона дійсно виправдала ці очікування. Швидкий, динамічний футзал з перших хвилин у виконанні обох суперників, багато ударів по воротах, але й багато сумбуру, що заважає втілити їм свою активність у забиті м'ячі. На 6-хв фортуна посміхнулась салатовим, коли Святослав Трофимчук відкотив м'яч Тарасу Завадовичу і той відкрив рахунок. Але біло-синім не привикати відігруватись, як я вже наголошував, тиждень тому вони здобули саме вольову перемогу. В кінцівці тайму Динамо-2 перехопило ігрову ініціативу і з інтервалом у дві хвилини Антон Качина спочатку відновлює рівновагу, а згодом виводить на ударну позицію Івана Бандуру. Так, з мінімальною перевагою гостей команди йдуть на перерву.
Та ж сама  запекла і досить рівна боротьба точиться на майданчику по-перерві і реалізуй динамівці бодай один зі своїх моментів----важко було б господарям врятувати цей матч.Але вивірена стратегія на гру в середині 2-тайму принесла позитивний результат Агромату----з інтервалом у неповну хвилину Максим Бондаренко оформляє дубль і знову виводить вперед свою команду.Відчайдушна боротьба триває до останніх секунд поєдинку, але відстоює Агромат свою перемогу і здобуває перші залікові бали в турнірній таблиці вищої ліги, а динамівці зазнають 1-го фіаско. Та нічого.....все тільки починається, вся боротьба попереду.
Кращі гравці: Бондаренко Максим - Качина Антон