Гра


1: 6

Про гру:

 

Через зміщення графіку проведення матчів минулого тижня поєдинок «ЛСТМ» проти «КроШу» був перенесений і «будівельники» розпочинали сезон лише у звітному поєдинку. Ківерчани ж минулого уїк-енду зуміли звести у нічию зустріч проти «Торпедо», поступаючись по ходу гри у 2 м’ячі. Одразу після стартового свистка номінальні гості заволоділи ініціативою і створили кілька гольових нагод біля воріт «Локомотиву», але свою команду виручив досвідчений Валентин Бондарєв, потягнувши кілька непростих ударів. Господарі, у складі яких є чимало молодих, моторних гравців, намагалися діяти на контратаках і в середині першого тайму видали ударний відрізок у кілька хвилин, протягом яких удари Олександра Друкачука та Максима Кіпрухи добряче струсонули каркас воріт Романа Перлова. Врешті решт, на 7-й хвилині Олександр Гезун завдав удару такої сили, що не витримала сітка і запалив одиничку на табло на користь своєї команди. Та раділи ківерчани не довго, «ЛСТМ» увімкнувся на повну і голи у ворота господарів посипалися один за одним. Протягом двох хвилин Тарас Кабанов оформив дубль, а завдати третього результативного удару йому завадив захисник, але при цьому зрізав м’яч у власні ворота. Гра в «Локомотиву» розладналася і перед самою перервою Тарас Кабанов збільшив таки свій гольовий доробок до хет-трику, перекинувши головою «Select» через Валентина Бондарєва, що необачно залишив ворота.

Другий тайм перетворився на формальність, «ЛСТМ» впевнено контролював перебіг подій на майданчику, а у діях гравців «Локомотиву» відчувалася невіра у можливість відіграти відставання у 3 голи в такого суперника. Ближче до завершення зустрічі гості забили ще двічі і довели свою перевагу до переконливих 6:1.

Таким чином, «ЛСТМ» вдало розпочинає сезон впевненою перемогою «на класі», а «Локомотив» у наступних матчах намагатиметься покращити своє турнірне становище, потенціал для цього в команди є.

Кращі гравці: Олекандр Друкачук – Тарас Кабанов