Гра


0: 4

Про гру:

 

Колективи підійшли до матчу з різним настроєм, «Надія-2» у стартовому турі виглядала переконливо і святкувала перемогу над міцним «Куражем», а «торпедівці» не змогли втримати переможний рахунок у зустрічі з «Локомотивом», пропустивши на останніх секундах. Команди розпочали гру доволі обережно, намагаючись максимально ефективно використовувати свої сильні сторони – хорівці сконцентрувалися на контролі м’яча і комбінаційній грі з раптовими загостреннями, а «Торпедо» віддавало перевагу лонгболлам у напрямку потужного Дмитра Мельниченка, якому кілька разів вдавалося зачепитися за м’яч, продавити захисника і загрожувати воротам Дмитра Харченка. Проте, голкіпер хорівців діяв впевнено і надійно, тому не зважаючи на невелику перевагу господарів в гостроті створених моментів, нулі на табло трималися доволі довго. Та на 11-й хвилині після чергового небезпечного і нереалізованого торпедівцями моменту гості провели швидку контратаку і Юрій Савчишин відкрив рахунок. Забитий гол додав «Надії-2» впевненості, а «Торпедо» навпаки дещо розгубилося. Перед самою перервою Вадим Видихай міг подвоювати перевагу гостей, але «біло-чорних» врятувала штанга.

По перерві «торпедівці» спробували піти вперед великими силами, але хорівці захищалися впевнено, раз по раз відповідаючи небезпечними контратаками. І на 21-й хвилині «Надія-2» забила вдруге – Роман Сальнік опинився сам на сам з голкіпером господарів і холоднокровно розібрався в ситуації. Гра «Торпедо» розладналася остаточно і протягом наступної хвилини Назар Ожеховський двічі переграв Володимира Філяровського, забезпечивши комфортну перевагу в рахунку для свого колективу.

Таким чином, «Надія-2» розпочинає сезон з двох перемог поспіль і одноосібно очолює турнірну таблицю Вищої ліги, а «Торпедо» після двох турів має лише 1 очко і знаходиться на вкрай незвичному для себе 8-му місці.

Кращі гравці: Дмитро Рожко – Юрій Савчишин